Foto:MCF MegaComFilm

Nakon trinaest godina pauze, stiže nastavak sage o avatarima i nosiće naziv "Avatar: Put vode", a priliku da prva pogleda trejler i dobije uvid u radnju filma imaće publika na projekcijama filma "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila", koji će premijerno biti prikazan 4. maja.

Reditelj Džejms Kameron temeljno je radio na filmu kako bi pomerio granice bioskopskog 3D uživanja.

Foto:MCF MegaComFilm

Tizer trejler je premijerno emitovan u Los Anđelesu na CinemaCon-u i pobrao je sjajne reakcije i samim tim podigao očekivanja publike na najviši nivo. Radnja filma „Avatar: Put vode“ se odvija više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dela, a u planu je da film svetskoj i domaćoj publici bude prikazan u decembru ove godine.

Foto: by Mark Fellman. © 2022 20th Century Studios

Režiju potpisuje Džejms Kameron, a producenti su Kameron i Džon Landau. Glavne uloge tumače Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Stiven Lang i Kejt Vinslet.

Foto: by Mark Fellman. © 2021 20th Century Studios

– U centru svakog od četiri nastavka biće porodica Sali. Svaka priča će biti zasebna ali kada se posmatra kao celina, putovanje kroz sva četiri nastavka stvoriće veliku epsku sagu – izjavio je producent Jon Landau.

„Avatari“ 3, 4 i 5 su takođe u izradi, a prikazivaće se u razmaku od po dve godine.

Foto:by Mark Fellman. © 2022 20th Century Studios

– Džejk Sali i Nejtiri su osnovali porodicu i čine sve da ostanu zajedno. Međutim, moraju da napuste svoj dom i da istraže regione Pandore. Kada se drevna pretnja ponovo pojavi, Džejk mora da vodi težak rat protiv ljudi – navodi se u sinopsisu filma.

Bonus video: Premijera Spilbergove verzije „West Side Story“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar