Sara Heron Foto: Instagram/sarahherron

Sara Heron, koja se proslavila u rijaliti programu "The Bachelor", podelila je sa svojim pratiocima tužne vesti.

Sara Heron porodila se u 24. nedelji trudnoće i nakon brojnih komplikacija donela na svet sina Olivera.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je beba uspela da prevaziđe prve probleme koji su se javili nakon porođaja, posle nekoliko dana preminula je u naručju oca.

„Oliver, naše čudo vantelesne oplodnje prkosilo je tolikim problemima i borilo se kroz toliko teških prekretnica da budemo ovde, ali više sile su i dalje imale druge planove za nas troje“, napisala je Heron.

Sara je pogođena ovim gubitkom na svom Instagram nalogu podelila potresne reči kojima se oprostila od svog tek rođenog deteta.

„28. januara, u 24. nedelji, rođen je naš prelepi sin Oliver Braun. Ubrzo je preminuo u naručju svog oca“, započela je Heron.

Dirljive reči pratile su porodičnu fotografiju, na kojoj je Sara sa svojim nevenčanim suprugom Dilanom Braunom i sinom.

„Nema tih reči koje bi opisale veličinu gubitka i bola koji doživljavamo. Imao je moj nos i tatina usta i duge prste. On nas je toliko toga naučio o životu, ljubavi i smrti. Oliver je ispunio naš dom i srca sa toliko ljubavi i, što je najvažnije, optimizmom. Zvezde su se poređale da bi stvorile bebu Olivera sa dubokom, smislenom svrhom, većom nego što ćemo ikada razumeti. Njagovo telo je bilo malo, ali njegovo nasleđe će za nas uvek biti veće od života“, završila je Sara Heron dirljivu poruku.

BONUS VIDEO: Počela terapija protiv SMA, bebe će imati normalan život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar