Foto:Zoran Lončarević

Glumici je pre šest godina preminula majka književnica i slikarka Leposava Milanin Isaković.

Poznato je da je Milica Milša rođena u umetničkoj porodici, ali su nažalost njeni roditelji preminuli.

PROČITAJTE JOŠ:

Otac poznati književnik Antonije Isaković preminuo je kada je njen sin bio mali, a pre šest godina preminula joj je i majka.

„Antonije je bio relativno mali kad je moj tata preminuo, ali je deku obožavao. Teško je podneo njegov odlazak. Kada je mama preminula, već je bio mladić, bio je bakina najveća podrška. Koliko je baka ranije njega čuvala i pazila, toliko se to kasnije preokrenulo – on se trudio da joj pomaže i bude uvek tu za nju“, kazala je glumica.

Milica Milša i njen supug Žarko Jokanović za samo deset meseci, izgubili su tri drage osobe.

„Shvatite tada da više niste dete, i to je strašan osećaj. Čovek uvek želi da nekome pripada, da nekog zove majkom i ocem. Kada to izgubite, shvatite da više niste ničije dete i ta spoznaja je strašna i teška. Roditelji za nas nemaju godine i starost, njima pripada samo ljubav i zapravo mi nikada nismo spremni da izgubimo mamu i tatu, koliko god godina imali. Na to čovek nikada ne može biti spreman“, dodala je Milša.

Glumica je kazala i da majku sve više razume.

„Sve više pominjem i citiram mamu, sve više je čujem i slušam, a kada sebe pogledam u ogledalo, sve više ličim na nju. Shvatam da kako odrastam ili starim, koliko je moja mama bila u pravu o svemu i da sam bila pametna kad god sam poslušala neki njen savet. Roditelji su stalno tu, prožimaju nas, zaista mislim da njihov duh i dalje bdi nad nama“, rekla Milica za „Story“.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu