Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nadežda Biljić se na javnoj sceni pojavila pre 15 godina kada je učestvovala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Ona je nekoliko puta bila učesnik rijaliti programa.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo je bila u centru skandala zbog intimnih odnosa sa Mikijem Đuričićem u kokošinjcu, ali i Tomom Panićem, za kog se kasnije udala.

On je danas ujedno i njen menadžer.

Par je najpre živeo u Nadeždinom rodnom gradu Valjevu, a onda su se preselili u Svilajnac, odakle je Toma.

Oni su svojevremeno u izjavi za „Blic“ otkrili kako žive, a Nadežda je istakla da samo žele da im sin progovori.

„Ovde smo izgradili svoj svet. Živimo skromno, nenametljivo i mirno. Ne družimo se sa sugrađanima i komšijama, posvećeni smo detetu i trudimo se da iz njega izvučemo maksimum“, rekli su Toma i Nadežda.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Toma se kasnije oglasio na društvenim mrežama, te rekao da Nadeždu niko neće da angažuje, kao i to da je molio brojne vlasnike klubova ali bezuspešno.

„Želeo sam da vam se obratim zato što dosta vas komentariše zašto Nadežda ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli kada sam ih molio i zvao, nisu imali interesovanja za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju“, rekao je Toma, pa dodao:

„Sa druge stane moram da vam kažem da sam ja sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije hteo da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, a sa druge strane, gde god da smo otišli da uzmemo pesmu tražili su nam basnoslovne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove.“

Inače, Toma je svojevremeno navodno pretukao Nadeždu, a ona je na svom Instagram profilu objavila fotografije sa modricama na licu. Ipak, oni su se i nakon toga pomirili i još uvek su zajedno.

BONUS VIDEO: Džidža o paklu koju je proživela tokom takmičenja Zvezda Granda i o ocu Bosancu