Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica doživela nasilje pred kamerama.

Pevačica Nadežda Biljić učestvovala je u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2008. godine. Stigla je do finala, nakon čega je objavila pesmu „Ljubavnica“, koja je ubrzo postala hit.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadežda se nakon zapaženog uspeha povukla sa javne scene na punih 10 godina, a onda se 2018. godine pojavila u rijaliti programu „Zadruga“.

Pevačica je tada u rijaliti ušla sa ciljem da se vrati na estradu, ali je ubrzo zažalila zbog ove odluke.

Naime, ona je tada uplovila u emotivnu vezu sa Miroslavom Đuričićem Mikijem, koji se već petnaestak godina seli iz rijalitija u rijaliti, a često je imao incidente.

U istoj sezoni oni su više puta raskidali i mirili se, te je Miroslav nakon jednog raskida sa Nadeždom uplovio u vezu sa pevačicom Suzanom Perović, sa kojom je takođe bio intiman pred kamerema.

U žaru jedne svađe koja se desila na imaju u Šimanovcima gde se snima rijaliti „Zadruga“ Miroslav je brutalno pretukao obe svoje, u tom trenutku bivše, devojke.

Foto: Printscreen/Youtube

Policija je odmah reagovala i Đuričića izvela iz rijalitija, a Nadeždu Biljić su odvezli u bolnicu jer je bila teže povređena.

„Bila sam krvnički pretučena javno, a zbog tolikog stresa sam i utonula u dijabetes sa kojim se trenutno borim i to je sve što sam ikada i dobila“, napisala je Nadežda nedavno na svom Instagramu.

Pevačica Nadežda Biljić je kasnije uplovima u vezi sa manekenom Tomislavom Panićem, koji ju je nakon izlaska iz rijalitija pretukao, a ona se tada odmah obratila javnosti na svojim društvenom mrežama.

„Tomislav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! Velika ljubav Tomislava Panića. Dokazao je da je muškarčina, bravo! Danas gasim sve i povlačim se iz svega, hvala vam svima puno na podršci, ali dosta je bilo od mene. Volim vas“, saopštila je tada pevačica da se ponovo povlači sa estrade.

BONUS VIDEO: „Moj dečko pored mene krvav i zavijen, a nasilnika koji mu je otvorio glavu ostavili da sedi unutra s nama“: Potresno svedočenje pevačice o stravičnim scenama nasilja u „Zadruzi“