Heder Loklir Foto: Dave Longendyke / Zuma Press / Profimedia

Danas je nepreoznatljiva.

Glumica Heder Loklir najpoznatija je po ulogama u serijama „Dinastija“ i „Melrouz Plejs“, a pored uloga, veliku pažnju je privlačio njen ljubavni život.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, bila je u braku sa Tomijem Lijem, kao i sa Ričijem Samborom, sa kojim je dobila i ćerku Avu.

Tomija je ona zaprosila tri meseca nakon što su započeli vezu, a venčali su se u maju 1986. godine. Razveli su se nakon sedam godina.

On se kasnije oženio Pamelom Anderson, dok se ona udala za gitaristu benda „Bon Jovi“ Ričija Samboru i sa njim dobila ćerku, ali je 2006. godine naprasno odlučila da podnese zahtev za razvod.

Sambora je u tom trenutku bio na turneji i šokirao se kada je saznao da Heder hoće razvod, a 2007. godine i zvanično su se razveli.

Glumica je u to vreme počela da se suočava sa ozbiljnim psihičkim problemima, te je 2008. godine potražila pomoć u jednoj klinici u Arizoni.

„Heder je odlično, izgleda dobro, sija od zdravlja“, pričali su njeni bliski ljudi tada.

Četiri godine je bila u vezi sa Džekom Vagnerom sa kojim je snimala seriju „Melrouz Plejs“, a čak su se i verili.

Ipak, 2011. godine raskinuli su veridbu nakon što je, tokom jedne svađe, Heder fizički nasrnula na Vagnera, a on joj uzvratio, te je policija morala da ih razdvaja.

Kasnije je uplovila u romnsu sa problematičnim Krisom Hajzerom koji je dve godine proveo u zatvoru zbog krađe i prevare, a više puta se sukobljavao sa zakonom.

Loklirova je nekoliko puta pokušavala da ga ostavi, ali mu se uvek vraćala.

Tokom jedne svađe, glumica je dečka ugrizla za nos i gotovo ga otkinula, a kada je policija došla – nasrnula je i na njih, i to sve pred svojom ćerkom koja je tada imala 20 godina.

Njena porodica smatrala je da je Kris veoma loš po nju, a ubrzo je glumica ponovo, peti put, otišla u kliniku na lečenje. Tamo se tresla i vrištala, izbezumljena od tableta i alkohola, a za njeno stanje mnogi su okrivili upravo njenog partnera.

„Osećam se dobro i preduzimam korake da obogatim i popravim svoj život“, izjavila je ona nakon lečenja.

Heder Loklir Foto:AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com / Splash / Profimedia

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Vremenom se saznalo da se bori sa zavisnošću od alkohola, ali i estetskih korekcija. Pre nekoliko godina opet je završila na psihijatriji nakon što je pretila da će se ubiti i tražila po kući pištolj kojim bi to uradila.

Nedelju dana nakon tog incidenta, uhapšena je zbog fizičkog napada na policajce, a iz pritvora je puštena narednog dana. Međutim, čim je izašla, nagutala se tableta i ponovo je smeštena u bolnicu.

Sve ovo dešavalo se samo četiri meseca nakon njene tuče sa Hajzerom.

Loklirova je 1989. godine dobila nagradu za najgoru žensku ulogu u filmu „Povratak bića iz močvare“, a o njoj se više pričalo kao o fatalnoj ženi nego o dobroj glumici.

Vremenom je počela da se botoksira i operiše, te je svoj izgled dovela do neprepoznatljivosti.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne