Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Nemamo priliku često da je viđamo u javnosti.

Danska glumica Brigit Nilsen proslavila se ulogama u ostvarenjima kao šro su „Roki“, „Kobra“, „Crvena Sonja“, „Policajac sa Beverli Hilsa 2“ i drugim.

PROČITAJTE JOŠ:

Čim se pojavila, lepotom je osvojila svet, ali i srca brojnih slavnih zavodnika.

Foto: Paramount Collection / Everett / Profimedia

U „Crvenoj Sonji“ glumila je sa slavnim Arnoldom Švarcenegerom, a u „Rokiju“ sa Silvesterom Staloneom. Ni jedan ni drugi nisu ostali imuni na njenu lepotu.

Kako je sama Brigit priznala, sa Švarcenegerom je imala aferu na snimanju „Crvene Sonje“, iako je on tada bio u vezi sa Marijom Šrajver kojom se kasnije i oženio.

„Osećala sam se kao da sam mu jedina. Onda sam shvatila da je sa Marijom i osetila sam se prevareno. Možda se ne bih upuštala u to da mi je na početku rekao: ‘Oženiću se Maarijom i to je veoma ozbiljno'“, istakla je glumica svojevremeno.

Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Od Stalonea je, na snimanju „Rokija“, dobila verenički prsten, venčali su se, ali su u braku bili svega dve godine.

Brak sa glumcem bio joj je drugi poredu, budući da je ranije godinu dana bila udata za Kaspera Vindinga.

Nakon kraha drugog braka, sreću je potražila u naručju glumca Šona Pena, a onda se 1990. godine udala za Sebastijana Kouplenda.

I ovaj brak potrajao je dve godine, a onda je upoznala Raula Majera i sa njim u braku provela 12 godina.

Foto: CBS Collection / Everett / Profimedia

Mada je delovalo da je kraj njega konačno pronašla svoju sreću, usletio je razvod, a samo godinu dana kasnije, tačnije 2006. godine, Brigit je sudbonosno „da“ rekla 15 godine mlađem Matiji Desiju sa kojim je i danas.

Sa Raulom Majerom dobila je sinove Raula Ajertona i Daglasa Arona, a onda je u 55. godini života sa Desijem dobila i ćerkicu Fridu.

Foto: Warner Bros. / Cannon / AFP / Profimedia

Glumica je godinama pokušavala ponovo da zatrudni, a lekari su joj davali nadu od svega tri, četiri odsto. Ipak, Brigit je uspela da zatrudni i rodila je zdravu devojčicu.

„Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijate, a možda i ne. Mnogo lekova, hormona, mnogo patnje… da bi vas neko na kraju nazvao i rekao vam: ‘Žao nam je, niste trudni’. Nisam imala puno jajnih ćelija, ali bilo ih je dovoljno. Nikad nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je mnogo razočarenja. Iako ste realni jer znate koliko imate godina i da su sve šanse protiv vas ― ipak ne odustajte“, rekla je glumica jednom prilikom.

Ona je istakla i da se suočavala sa mnogim negativnim komentarima, budući da je, prema mišljenju mnogih, ćerkicu rodila prekasno.

„Na društvenim mrežama će vam 95 posto ljudi čestitati i na detetu i na rođendanu i biće srećni jer ste vi srećni. Ali uvek ima i onih koji će napisati „Kako se usuđuješ da rodiš dete, ti si baba, umrećeš pre nego što ti dete poraste'“, ispričala je ona.

Ipak, iako je više ne viđamo često na televiziji, ona se posvetila majčinstvu i uživa sa svojom porodicom, a veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde neretko deli fotografije sa suprugom i decom.

BONUS VIDEO: Top 5 lepotica koje ne stare