Ava Karabatić Foto: M. M./ATAImages

Starleta Ava Karabatić svojevremeno privlačila je ogromnu pažnju javnosti svojim postupcima, te je gotovo svakodnevno bila zastupljena u medijima.

Situacija se u proteklom periodu znatno promenila, pa se rijaliti zvezda u potpunosti povukla iz javnosti. Hrvatska starleta rodom iz Splita nije se pojavljivala u emisijama u zemlji i regionu preko dve godine, a za to vreme o njoj se u medijima pisalo svašta – i ništa od toga nije demantovano.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednja informacija koja se o starleti pojavila u medijima jeste da je Avi izrečena mera obaveznog lečenja u bolnici za odvikavanje i bolesti zavisnosti, kako je pisao „Kurir“.

Karabatić je početkom prošle godine bila u centru skandala kada je privedena u Splitu jer je remetila red i mir. Kako se tada navodilo, u vidno alkoholisanom stanju, vikala je na službenike i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje jednog hotela. Prilikom intervenisanja policije nastavila je sa remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je privedena, a njena prijateljica tada je za „Kurir“ ispričala da je Ava u nervnom rastrojstvu otkad se vratila u rodni grad, jer je okolina gleda s podozrenjem, toliko da čak nisu htele da je usluže ni kasirke u supermarketima.

„Ja sam proslavila Split, ja sam ovde kao Madona. Ni Seve nije popularnija od mene, a oni su me odbacili kao smeće. Dođe mi da uzmem tablete i alkohol i da hodam ošamućena po ceo dan’ govorila mi je ona pre incidenta s policijom“, rekla je tada neimenovana Avina prijateljica.

Lošoj reputaciji Karabatićeve sigurno su doprinele i priče da se bavi prostitucijom, pa je čak na internetu osvanuo njen cenovnik, ali starleta je tvrdila da ne naplaćuje seksualne usluge, već samo – druženje. I to veoma skupo.

„Ja sam poznata ličnost na Balkanu, Plejboj zečica, pevačica, glumica i učesnica tri rijalitija. Završila sam Filozofski fakultet, napisala sam dve knjige i volim da slikam. Nisam prostitutka, ne naplaćujem seks. Sviđaju mi se bogati i moćni muškarci. Jedino naplaćujem druženje sa mnom. Dan sa mnom, koji uključuje večeru i odlazak u bioskop, košta 2.000 eura. Ceo dan proveden u spa- centru 4.000 eura. Ukoliko neko želi da se družimo cela dva dana, to košta 6.000 eura. Ja sam prava Ava, možete me naći i na Instagramu“, pisalo je tada na sajtu za poslovnu pratnju, gde se pojavio ovaj cenovnik.

Autentičnost ove objave, potvrdila je starleta na svojim društvenim mrežama:

Ava Karabatić
Ava Karabatić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Da, istina je. Ne vidim u čemu je problem da dodatno zaradim ako sam popularna. Nisam prostitutka, ne nudim seksualne usluge, naplaćujem samo večeru ili odlazak u bioskop“.

„Ava ne želi više da bude u medijima i povukla se iz javnog života. Trenutno sa ocem živi u Splitu i smatra da je to najbolja opcija za nju. Ne koristi društvene mreže, a nekoliko puta su joj hakovali Instagram, Fejsbuk i Tviter“, ispričao je izvor za „Blic“ i dodao:

„Odala se porocima. Puno pije, a nekoliko puta je i bila na lečenju od alkoholizma. Uz sve to se i dosta ugojila od velike količine alkohola i stresa koji je doživela. Nije joj lako, samo je otac ostao uz nju. Svi prijatelji su je napustili, slabo ima kontakt sa medijima, a nekoliko puta je i gasila karticu na koju su je pozivali razni ljude.“

Ava Karabatić
Ava Karabatić Foto: Zoran Lončarević

Starleta i rijaliti zvezda je poslednji intervju dala u toku leta za „Slobodnu Dalmaciju“ i tom prilikom kratko je poručila da je promenila život i da se posvetila slikarstvu.

„Sada vreme provodim tako što crtam ulje na platnu i ujedno vežbam. Najviše sam sa tatom, jer mi je jako teško. Ne mogu podneti da gledam oca kako je oslabio i izgubio 17 kilograma“, ispričala je tada Karabatićeva, koja se proslavila učešćem u rijalitijima „Veliki Brat“, „Parovi“, „Farma“ i drugim, gde je pravila brojne skandale.

Pored toga, ona je pre nekoliko godina veliku pažnju izazvala i tvrdnjom da je imala aferu sa tadašnjim mužem glumice Anđelke Prpić, Dariom Prpićem.

„Koliko god me osudili, niko nije proživeo toliku strast kao ja sa Prpićem“, rekla je Ava o navodnoj aferi.

Ava je rođena 1988. godine, a zanimljivo je da je dobila ime po čuvenoj holivudskoj glumici Avi Gardner. Otkad se pojavila na televiziji, govorila je da je „rođena za seks“, ali se i hvalila diplomom profesora italijanskog i latinskog jezika.

Avina majka Sanja i njen bivši dečko, Špiro Miličić su 2009. godine uhapšeni zbog sumnje da su ucenjivali profesora koji Avi predaje italijanski jezik tražeći mu 9.000 evra zbog kompromitujućih poruka, piše na sajtu Biografija.org. Ava je za „Jutarnji list“ izjavila da joj je 65-ogodišnji profesor nudio da postane njegov asistent, da za njih dvoje iznajmi kuću i da joj mesečno daje 5 000 kuna. Kada je to rekla dečku, on je napao dr Nižića koji je počeo da se izvinjava. Ponudio im je 2 000 evra da zaborave ovaj nemili događaj, ali Špiro je, bez Avinog znanja, tražio još 7 000 evra. Profesor Živko Nižić u medijima nije davao izjave, a „Blic“ je došao do saznanja da je na suđenju rekao da mu je Ava prva poslala poruku „Sviđaš mi se“, piše pomenuti sajt.

Ava se više puta slikala za „Plejboj“, a o tome je rekla:
„Nemam ništa protiv skidanja, volim izazovne fotografije. Žena treba da pokaže ono čime se ponosi“.

Pre šest godina starleta je objavila autobiografiju „Ja nomad“, a na promociji je rekla da joj je cilja da knjigom „pomogne devojkama da se snađu u životu“.

BONUS VIDEO: Miki Mećava o svojoj rijaliti karijeri

Komentari

Svi komentari (1)