Nikolina Pišek i Nikola Sarić Sajko
Nikolina Pišek i Nikola Sarić Sajko Foto: Zoran Lončarević

Ne razmišlja o povratku na javnu scenu.

Nikola Sarić Sajko učestvovao je 2008. godine u muzičkom takmičenju „Operacija trijumf“.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač je osvojio srca publike, a posebno su mu naklonjen bio ženski pol. Međutim, njegovo srce osvojila je 10 godina starija i koreografkinja Milica Cerović, koja je bila zadužena za rad sa takmičarima.

Mnogi su mu prognozirali uspešnu muzičku karijeru, ali Sajko se u međuvremeno povukao sa estradne scene i posvetio ugostiteljstvu.

„Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika“, rekao je pre nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

Foto: Nova.rs/video

„Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz ‘Operacije Trijumf’. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze“, rekao je ranije popularni Sajko.

Iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, oni su pokazali da su godine samo brojke. Posle deset godina veze, venčali su se, a Sajko je izjavio da je „sve isto samo što sad imaju burme na rukama i jedan papir u fioci“.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar