Milica Majstorović Foto: Printscreen/Operacija Trijumf

Preživela je dramu, a onda je našla svoju sreću.

Milica Majstorović pojavila se kao učesnica muzičkog takmičenja Operacija trijumf i privukla pažnju medija svojim glasom i privatnim životom.

PROČITAJTE JOŠ:

Snimila je pesmu „Savršeni par“, pa se na neko vreme povukla sa scene, dok nije izašla šokantna vest.

Naime, Milica je u februaru 2010. godine pokušala samoubistvo, a o tome je i javno govorila.

„Da sam u treznom stanju želela da se ubijem, to bih i uradila. Moj kolaps je bio posledica toga što sam se tog dana napila, a u takvoj situaciji mnoge stvari vam lakše padaju na pamet. Nisam pila antidepresive, već sam konzumirala lekove za snižavanje krvnog pritiska koje sam tom prilikom našla kod kuće. Bila sam veoma nervozna, pa sam čak razbila i svoj mobilni telefon. Uzela sam dve, tri tablete naizmenično ih kombinujući s alkoholom, a pri tom bolujem od anemije i organizam mi je veoma iscrpljen. Roditelji su me našli kako ležim u WC-u porodičnog stana i gotovo da nisu znali na koji način da odreaguju u toj situaciji, pošto su me ugledali nepomičnu i iscrpljenu. Majka me je prva ugledala i podigla, ali nisam bila u stanju da joj kažem šta se dogodilo“, ispričala je Milica svojevremeno za „Story“.

Ona je ubrzo postala glumica, pa je imala manje uloge u domaćim serijama “Žene sa Dedinja”, i “Folk”.

Ipak najveću pažnju privukla je ulogom u seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“ gde je tumačila lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje.

„Na završnoj godini akademije se pročulo da će se raditi kasting. Kao i sve kolege, poslala sam CV i onda smo prolazili krugove kastinga. Dosta dugo je trajao odabir glumaca. Tek dva meseca po kastingu sam dobila poziv i rekli su mi da postajem deo serije“, ispričala je Milica ranije za „Blic“.

Kada je u pitanju njen emotivni život, mediji su je svojevremeno povezivali sa muzičarem Skaj Viklerom i sportistom Ivanom Lenđerom, ali ona je pravu ljubav pronašla u Đorđu, za kojeg se udala 2019. godine.

KAKO POTRAŽITI POMOĆ

Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva

Telefon: 011/7777000

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Crnogorska 2/16, Savski Venac, Beograd

Telefon: 064 2288885

Email: [email protected]

Centar Srce

Telefon: 0800-300-303

Email: [email protected].

Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Višegradska 26, Beograd

Centrala 011/3636400

Institut za mentalno zdravlje

Palmotićeva 37, Beograd; telefon: 011/3307 500

Paunova 2; telefon: 011/2666 166, 011/2664 555

BONUS VIDEO: Slađa Delibašić intervju