Pevač otvorio dušu.

Vladan Savić otvoreno je progovorio o razvodu od supruge Jovane, kao i o tome kako je njihova ćerkica Anđelija reagovala na ovu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Anđelija je mala i nismo joj ništa još objasnili, ona je shvatila da mama živi na jednoj lokaciji, a tata na drugoj. Verovatno ćemo otići kod nekog psihologa porodičnog da joj objasni kako da postupimo. Možda ne treba nikada ni saopštiti, možda treba pustiti vreme, navikla je da ide kod mene u stan i da dolazi kod tate kući, a ono što je najvažnije je da je Anđelija presrećna“, rekao je on.

„Prošle godine kada sam se vratio sa dočeka Nove godine, pojačao sam muziku do kraja da me komšije ne čuju i plakao na sav glas, govorio sam sebi: ‘biće bolje’. U prvom delu ove godine nije bilo dobro, ali evo u drugom delu godine jeste bolje. Želim svima da se sačuvaju od haosa gde smo svi poludeli. Ja živim na periferiji, ja ne sedam u auto, ja sam na motoru. Ne mogu da mi ljudi trube, ako budemo tako nervozni nećemo sačuvati zdravlje, zdravlje je najvažnije“, istakao je Vladan, a šta je sve rekao možete poslušati u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Lexington bend: Vreme je za novi album