Milan Stanković Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Pevač Milan Stanković, koji se poslednjih godina povukao iz javnosti, objavio je fotografije sa Hilandara, gde navodno provodi današnji praznik - Uskrs.

Poznato je da je Milan Stanković veliki vernik, a kada se povukao sa scene pričalo se da se zamonašio, međutim, pevač je samo svoj mir pronašao obilazeći manastire.

Stanković ove godine Uskrs slavi u manastiru Hilandar, u Grčkoj.

Foto:Screenshot/Instagram/milanstankovic

Pevač je na svom Instagram profilu podelio prelepe kadrove iz manastira, spoljašnjost, ali i unutrašnost, a na jednoj fotografija vidi se da pevač u manastiru drži sveću.

Foto:Screenshot/Instagram/milanstankovic

Ranije je za domaće medije pričao o veri.

Foto:Screenshot/Instagram/milanstankovic

„Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali, u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez Logosa božjeg život nema života niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo“, rekao je on pre za „Telegraf“.

Foto:Screenshot/Instagram/milanstankovic

BONUS VIDEO: Tanja Savić o prvom Uskrsu sa sinovima nakon dve godine

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)