Aco Pejović Foto:Amir Hmazagić/Nova.rs

Aco Pejović decenijama je deo muzičke scene, ostvario je velike uspehe i snimio neke od najslušanijih pesama, a pored karijere posvećen je i porodičnom životu.

Pevač Aco Pejović dugi niz godina uživa u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri ćerke Magdalenu, Mariju i Ivu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, u jednom periodu počele su da kruže priče kako je Aco Pejović neceran svojoj supruzi, a pevač je sada stavio tačku na brojne glasine, pa je istakao da se ne obazire na njih jer je u potpunosti posvećen Biljani i njihovoj porodici.

„Mene to ne dotiče, bilo kakve objave, bilo šta… Ni mene ni moju porodicu. Ja sam svoju porodicu zidao ozbiljnim temeljima, a ti temelji su toliko čvrsti da nisam baš siguran da nečija torpeda mogu da ih sruše“, rekao je pevač i otkrio kako njegova porodica reaguje na takve komentare:

„Mi se smejemo kući kad sedimo“, rekao je Aco Pejović za emisiju „Eglam“.

Biljana i Aco su se venčali odmah nakon što je ona završila srednju školu, a pevač neretko ističe kako mu je supruga ogromna podrška u životu.

Foto: E-Stock

Supruga popularnog pevača svojevremeno je preživela traumatično iskustvo – izliv krvi u mozak. U tom periodu Pejović je bio potpuno skrhan, ali je pokušavao da bude priseban i da pomogne svojoj ženi u najtežem periodu.

„Trudimo se da sve to što nam se dogodilo zaboravimo i ostavimo po strani. Moja žena se sada odlično oseća i ono što je najvažnije, nema nikakvih problema. Nastavljamo uz Božju pomoć“, rekao je tada Pejović, pa priznao da ga je ipak ta situacija drastično promenila:

„I supruga i ja dosta smo se promenili, na prvom mestu korigovali smo odnos prema ljudima i poslu i potpuno drugačije sagledavamo stvari oko nas. Sve to što se njoj dogodilo prihvatili smo kao neku vrstu upozorenja da malo usporimo i promenimo stil života.“

Inače, Biljana Pejović je doktor ekonomskih nauka.

BONUS VIDEO: Aco Pejović koncert Ljubljana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare