Rijana i Džerald Džonson Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN/Printscreen/TikTok/geraldajohnson1

Sveštenik iz Mičigena kaže da je (privremeno) otišao u pakao - i sada deli detalje sa svog putovanja u podzemni svet koji bi mogli da uvrede neke ljubitelje popularne muzike.

Džerald Džonson kaže da je umro 2016. nakon što je doživeo srčani udar, a ono što je video – tačnije čuo – bilo je užasavajuće. Džonson kaže da je video užasne, jezive prizore mučenja i bola, i čuo muziku koja je bila osmišljena da izazove maksimalnu traumu.

PROČITAJTE JOŠ

Džonson je podelio svoje iskustvo putem sada viralnog TikTok videa. Kaže, umesto da krene pravo ka raju kako se očekivalo, otišao je drugim putem, dole u ​​pakao.

„Mislio sam da sam učinio toliko dobrog tokom svog života i da sam pomogao tolikom broju ljudi, ali čak i tako, otišao sam u pakao“, kaže on.

Džonson kaže da je video demone kako porobljavaju ljude, i čoveka kako „šeta na sve četiri kao pas i peče se od glave do pete. Oči su mu bile izbuljene i gore od toga: nosio je lance na vratu. Bio je kao pakleni pas.“

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound - Gerald Johnson

Džonson tvrdi da je pakao bio mnogo gori nego što je mogao da zamisli.

„Ušao sam u sam centar Zemlje“, kaže Džonson.

„Stvari koje sam tamo video su neopisive. To izaziva toliko teških osećanja kada pričam o tome. Bio sam tu i ne bih to poželeo ni najgorem neprijatelju. Nije me briga šta mi je uradio. Niko ne zaslužuje to.“

Džonson kaže da postoji deo pakla gde se pušta muzika… ali veoma loše. Sveštenik tvrdi da je mogao da čuje Rijanin hit „Umbrella“ i „Don’t Worri Be Happy” Bobija Mekferina koji se koriste kao instrumenti za mučenje. Da stvar bude znatno gora, demonski hor koji je izvodio ove pesme ih je namerno izvodio pogrešno radi maksimalnog bola.

„Svaka reč svake pesme je napravljena da vas muči zbog činjenice da niste obožavali Boga kroz muziku dok ste bili na Zemlji“, kaže Džonson.

Džonson kaže da se vratio svom fizičkom telu, ali nikada neće zaboraviti šta je video.

„Bio sam ljut na Boga jer sam učinio toliko dobrog u svom životu i završio u paklu“, kaže on.

„Ustao sam iz pakla i vratio se na Zemlju — i Bog mi se obratio. Rekao je: ‘Potajno si bio ljut na ljude koji su ti naudili, nadao si se da ću ih kazniti. Ovo nisu tvoji ljudi. Ovo su moji ljudi. Samo želim da se fokusiraš na zadatak koji ti dajem.’ Iako sam činio dobro, ono što sam imao u srcu je nedostatak oproštaja za ljude koji su mi naneli nepravdu.“

BONUS VIDEO: Nova.rs na koncertu Lejdi Gage u Parizu

Komentari

Svi komentari (0)