Anđela Veštica
Anđela Veštica Foto: M.M./ATAImages

Starleta Anđela Veštica prva je osoba iz Srbije koja je otvorila profil na popularnom sajtu za odrasle "OnlyFans".

Na ovoj platformi golišave fotografije počela je da deli i bivša košarkašica Milica Dabović.

PROČITAJTE JOŠ:

Starleta i košarkašica našle su se nedavno zajedno u jednoj emisiji, a tom prilikom Milica je izjavila da „nije znala da je OnlyFans sajt na kojem se deli pornografski sadržaj“, dok joj je upravo detalje o platformi za odrasle „pojasnila“ Anđela Veštica.

Starleta je iskusna kada je u pitanju profitiranje od provokativnih fotografija, pa je upravo na ovaj način obezbedila sebi solidu zaradu.

Međutim, Anđela je opet poželela da promeni svoj izgled. Naime, iako je do sada već radila brojne estetske korekcije, šokirala je izjavom da ima u planu da ode na još jednu operaciju i dodatno poveća svoje poprsje, koje je već najveće na Balkanu.

„Imam desetke, ali još bih povećala grudi – petnaestice. U Americi ima žena koje ugrađuju i po 3.000 kubika, ali naši doktori ne mogu da nabave tolike implante, pa bih morala da se operišem u inostranstvu“, ispričala je Anđela.
Naglašava da zbog ogromnih grudi ima zdravstvene probleme, ali da je to neće sprečiti da ih dodatno poveća.

„Boli me kičma kada dugo stojim ili čistim po kući. Tada obavezno legnem da se odmorim. Dešava mi se da se ukočim, ali tada odem na masažu i prođe me. Koliko god da je teško, zadovoljna sam, jer ne bih volela da budem devojka bez grudi“, priznala je.

Sa samo 19 godina je prvi put operisala grudi, a do sada ih je već imala četiri i na njih potoršila čak 20.000 evra.
„Tada sam stavila 275 kubika. Ukupno sam imala četiri operacije, a poslednju, kada sam ugradila desetke, radila sam pre šest godina. Nije me mnogo bolelo, muški sam sve podnela – priča rijaliti zvezda, koja je na operacije grudi do sada potrošila 20.000 evra“, kaže Veštica, kako prenosi „Stil“.

Otvoreno je priznala i šta je još promenila na sebi, kao i da ju je to košatlo neverovatnih 50.000 evra.

„Radila sam i nos, oči, usne, zadnjicu i jagodice. Sve operacije sam ukupno platila 50.000 evra. U zadnjicu sam stavila implante veličine moje šake. Prirodno sam imala dobru zadnjicu, ali sam malo stavila u gornji deo kako bi izgledala istrćenije. Mogla sam to i treninzima da postignem, ali me je mrzelo“, priča starleta.

„Stavila sam biopolimer kada sam imala 19 godina, a usne su mi izgledale kao viršle. Imala sam nekoliko operacija kako bi mi izvadili taj materijal, ali bezuspešno. I pored razgradnje na koju sam išla, nije moguće u potpunosti izvaditi biopolimer. Osuđena sam na to da do kraja života imam velike usne“, završava priču Anđela.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih crnki 

Komentari

Svi komentari (0)