Mika i Giba Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

Braća Vasić, Mika i Giba, navodno su promenili pol. Dok su bili pred kamerama rijalitija "Zadruga", pričali o promeni pola. Oni su tada otkrili da im je glavni cilj uslaska u rijaliti bio novac kako bi nakon završetka istog mogli da pronađu najboljeg doktora i ostvare ono što su zamislili.

Giba i Mika Vasić, blizanci iz Male Plane kod Prokuplja, nekadašnji učesnici „Velikog brata“ i „Zadruge“, promenili su pol i sada su Ivana i Ana Nikolić, preneli su domaći mediji.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je naveo Kurir, Ivana se udala u blačkoj opštini pred matičarem. Njen izabranik je Nemac. Građansko venčanje je obavljeno u petak, 17. februara, i njemu su prisustvovali samo uži članovi ove porodice.

Kako nam je prenela matičarka u blačkoj opštini koja ih je venčala, Ivana Nikolić je uredno imala dokumenta, te je mogla da sklopi brak sa Nemcem koji je njen izabranik. Sa njima je bio i prevodilac, zbog mladoženje. Procedura za sklapanje braka podrazumevala je dokaz da je Ivana žensko, a njen raniji život za matičare nije relevantan.

S obzirom da Mala Plana pripada prokupačkoj opštini, venčanje je trebalo da se obavi u Gradskoj kući, ali kako su rekli mladenci, nisu mogli da dobiju termin za venčanje u skorije vreme, pa su to učinili u blačkoj opštini.

Foto: Printscreen / Instagram / sen.trope

Prema nezvaničnim saznanjima, oni se već za nekoliko dana vraćaju u Nemačku, gde žive i rade.

Blizanci, kao i njihovi roditelji Rade i Rada, poznati su po učešćima u rijalitima „Veliki brat“ i „Zadruga“, a majka i otac su bili i deo rijalitija „Bar“. Godinama unazad oni su u centru pažnje javnosti koja prati rijaliti programe.

Tokom „Zadruge“ su pričali o promeni pola.

„Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti posle rijalitija“, izjavili su Mika i Giba tokom učešća u rijačitiju, a onda su se osvrnuli i na razlog ulaska.

„Koliko sam ja u toku u Beogradu su najbolji doktori, ali raspitaćemo se kad se završi rijaliti. Zvaćemo se Gibana i Mikana, svakako, kada promenimo pol. Moramo samo da uštekamo pare“, rekao je Mika.

Inače, njih dvojica su se i ranije oblačili u žensku garderobu, šminkali se i stavljali perike. Rada Vasić, majka blizanca otvoreno je govorila o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

„Ja kao majka… Kad sam mogla da ih čuvam od kilo mesa, samo da su mi živi i zdravi! Ja sam to rodila, to su moja deca, ja ne mogu njih da krivim. Ja više krivim mene. Kažem: ‘O, Bože, da li sam nešto zgrešila?’ Svi kažu, ja se baš u to ne razumem, eto čujem od nekoga ‘vidi ovaj je ko žensko, gej!’ Ja ne znam stvarno šta je to gej, šta je to fejk, ne znam, ne razumem, života mi“, rekla je Rada svojevremeno.

„Ja sam moju decu vodila kod doktora, kao majka i oni su po krvi i mokraći rekli da imaju više ženskih hormona. Oni kad se ovako oblače vidi se da više liče na žensku nego na mušku osobu. Oni su rođeni takvi… Ja ne mogu ništa tu da odlučim, to je njihovo. Ja sam ovako rekla – ako imaju više ženskih hormona nego što treba da dobiju neku terapiju da se to povrati, da budu ono što jesu, ili muško ili žensko. Pa, sad, šta je Bog dao ja to moram da trpim jer su to moja deca“, rekla je ona.

„Bože moj, ja bolje da vidim moju decu takvu kakvi su, nego ne daj Bože da ih ja guram u kolicima. Kako je toj majki koja gura svoje dete i gleda ga nesposobnog“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: HRW: U Srbiji težak položaj novinara i LGBT zajednice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare