Severina Vučković

Severina Vučković pridružila se inicijativi "My voice, my choice", koja se zalaže da se svakoj ženi osigura pravo na dostupan i siguran abortus.

Popularna pevačica Severina Vučković našla se na meti brojnih kritika nakon što se pridružila inicijativi „My voice, my choice“ i javno zagovarala prava žena na siguran abortus.

PROČITAJTE JOŠ:

Tomislav Lukač, tridesetogodišnji sveštenik iz Kaštela, na TikToku je komentarisao Severinu zbog njenih stavova o abortusu i borbi za prava žena.

Sveštenik, koji na TikToku komentariše brojne aktuelne teme, snimio je video u kojem govori kako je abortus „ne samo veliko zlo, već i jako šteti ženama koje se na njega odluče.“

Severina je zatim podelila stori na Instagramu nepoznate osobe koja je objavila video sveštenika uz komentar: „Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad je opet.“

Pevačica je direktno odgovorila svešteniku.

Foto: Instagram/severina

„Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor jahte prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na telo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog pola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Krst ti je top“, napisala je Severina.

BONUS VIDEO: Severina prozvala Domovinski pokret

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare