Pevačica je otkrila detalje odnosa sa koleginicom.

Seka i Dragana su se godinama družile, a njihovo prijateljstvo je iznenada prekinuto davne 2010. godine i svi su se pitali šta se desilo, a svašta se i pisalo u medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada je počelo da se piše o tome da su se njih dve posle toliko vremena pomirile i izgladile odnos, pa je Dragana odličila da objasni o čemu se tu radi.

„Iskreno je nisam videla. Nas dve nikada nismo bile prijateljice. Mi smo bile dobre koleginice, ponekad smo se viđale. To je bilo poprilično onako retko, osim na snimanjima, ali smo bile jako drage jedna drugoj. Ona je meni bila sva simpatična u najpozitivnijem smislu. Ona je iz Bosne, kao i moj suprug, i tu se jako lepa konekcija napravi. Ispale smo poprilično naivne, jer su neki novinari ispričali neku priču da je Seka za mene rekla neke ružne stvari, mene je to zabolelo. Ja sam poverovala tim nekim ljudima, tako da smo obe ispale naivne. I kad smo se čule, ona je bila ljuta kako sam ja uopšte mogla da poverujem u to i onda smo jednostavno zaćutale. Ja sam ćutala zato što me zabolelo, a ona jer je ljuta“, započela je ona, pa dodala:

„Letos sam se srela sa Sekom i njenim suprugom na aerodromu, kada me je Toni ispratio. Tu smo se pozdravile kao da ničega nije bilo. Šta čini bosanska veza? Toni mi se posle toga javio, rekao da se video sa Sekom. Kada je došlo snimanje, ljudi iz organizacije su je pitali da li bi došla na snimanje, ona je sa zadovoljstvom pristala. Ima sedam-osam godina kako ne pričamo. Ovo je jednostavna, prirodna priča, ništa nije isforsirano.“

Sve šta je dragana rekla o odnosu sa Sekom pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić o porodici, planovima za Novu godinu i kuvanju