Seka Aleksić okupila je u prestoničkom hotelu, pripadnike sedme sile kako bi održala konferenciju povodom svog novogodišnjeg nastupa.

Tom prilikom govorila je o mnogim temama, pa se dotakla novog albuma, porodice, odnosa sa suprugom Veljkom, kuvanja i vantelesne oplodnje.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica će, kao i mnoge njene kolege, novogodišnju noć provesti radno, a za narendu godinu ima velike planove.

„Ništa specijalno loše mi se nije dešavalo ove godine. Svakako sve loše situacije i loše ljude treba da odbacimo, ne samo kada je Nova godina, nego generalno u životu. Ne pridajem previše značaja tom dočeku, to mi je kao i svaki drugi dan. Sve negativno treba da da odbacujemo uvek. Kakve su ti misli, takav ti je život. Ja se držim toga i tako živim. Trenutno sam preokupirana pesmama za novi album i ‘Disko Seka’ album će, nadam se, obeležiti ovu godinu, tako da su moje preokupirana time. Volela bih da se desi i solistički koncert“, rekla je Seka, pa otkrila da li će nositi crveni donju već tokom dočeka i ko će biti uz nju:

„Ma jok, ne. Vi znate da sam ja tradicionalna, to kod mene ne pali. Vunene čarape nosim. Suprug će biti sa mnom svakako, kao i svake godine, ali deca neće. Oni su mali i uveliko će da spavaju.“

Otkrila je da za Novu godinu neće spremati ručak, ali će za Božić trpeza u njenom domu biti bogata.

„Ipak, taj dan se ne sprema ručak, jer se spremam i idem da radim. Inače sam domaćica i mama koja kuva. Što se tiče Božića, to je sve ono tradicionalno, domaće, od početka, pa do kraja. Biće svega.Sve znam da spremam. Evo danas spremam pasulj na vodi, pošto je počeo post. Sada kad dođem kući ga potapam u vodu, pa sutra spremam. Ova gospođa u lateksu sprema pasulj“, rekla je Seka pa otkrila šta će kupiti sinovima i kakva su njihova interesovanja:

„Jakov obožava lasere, svetla, sve što šljašti, a voli i da fotka, a boga mi, pravi i dobre fotografije.“

Seka Aleksić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Seka je još uvek na dijeti, a opšte je poznato da je poprilično smršala. Sledeće godine planira i da počne s treninzima. Ispričala je i anegdotu o tome kako njeni sinovi nisu mogli da shvate da je njihova mama popularna.

„Jakov je bio zbunjen kada ljudi i deca hoće da se slikaju sa mnom, pitao me je tada: ‘Da li su oni normalni’. Sada mu je sve to jasno i zove me Seka Aleksić. Daj Bože da bude pevač ako ima talenat“, rekla je Seka.

Ipak, najzanimljivije od svega je bilo kada se dotakla brze vožnje i problema koje je imala sa zakonom.

„Od kada sam bila uhapšena jer sam brzo vozila, od tada vozim normalno. Nisam bila baš u zatvoru, nego u pritvoru i čekala sam sudiju da dođe. To je davno bilo. Sećam se naslova da sam vozila 203 kilometara na čas na autoputu, a ja se mislim: ‘Vozila sam i više nego niste slikali'“, rekla je pevačica kroz smeh, pa pokušala da opravda sebe:

„Ja sam tada bila navedena da vozim brzo, jer su iza mne bila dva muškarca u kojima koji su davali gas i mislila sam da oni hoće da se trkamo.“

Aleksićeva tvrdi da se sa suprugom ne svađa.

„Veljko samo deluje grubo, nas dvoje se više ne svađamo. Ranije mi je stalno govorio da je šteta da tako lepa žena bude debela, ali je sada presrećan što sam smršala“, zaključila je ona.

Ceo intervju pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Seka o vantelesnoj oplodnji i Bošku Obradoviću