Popović prvi put nakon što su "Grand" i "Pink" potpisali saradnju progovorio o muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Saša je na snimanje stigao u skupocenom automobilu i time odmah privukao pažnju mediju, a za portal Nova.rs je progovorio o izmenama u takmičenju kao i očekivanju s obzirom da će se ova sezona najpopularnije muzičkog takmičenja u regionu emitovati na „Pink“ televiziji.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kad smo počeli da snimamo pre mesec svi su me pitali gde ćemo da se emitujemo, ja to stvarno nisam znao tada. Vlasnici „Granda“ su se dogovorili sa Željkom Mitrovićem – i eto. Sada će biti malo drugačije emisije, nema više spašavanja kandidata, kao ni panik tastera, žiri sada može da vidi kandidate odmah.“

Popović je takođe progovio i o čarkama među žirijem:

„Čarke ostavljamo za nas, kada sednemo na pauzu mi se isčarkamo i onda na snimanju ih nema. Sada u prvom krugu nema toga, ali već od drugog kruga će biti sigurno jer će svako imati svoje kandidate.“

Saša je takođe rekao da veruje u muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ i da je siguran da ih očekuje velika gledanost na televiziji „Pink“ na kojoj emitovanje prve emisije počinje u subotu 5. novembra, a onda nam je otkrio i da li će gledaoci moći da očekuju peti po redi „Grand festival“.

„Imali smo četiri Grandova festivala, razmišljao sam da napravimo još jedan, ali velika je to muka. Danas neće pevači da se takmiče ako nisu neke velike nagrade, sećate se da su pre bile nagrade 50 hiljada evra, 25 hiljada evra i tako dalje.

Emitovanje nove sezone Zvezda Granda počinje u subotu 5. novembra na Pink televiziji.

BONUS VIDEO: Saša Popović intervju 25.05.2022

Komentari

Svi komentari (0)