Marko Gobeljić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Sinoć je u poznatom prestoničkom restoranu upriličena velika proslava povodom rođenja ćerke Katarine Grujić i Marka Gobeljića, a na događaju su se pojavile mnoge ličnosti iz sveta sporta i estrade.

Marko Gobeljić, koji je postao otac, nosio je majicu s natpisom „Dobro došla, Katja“, te se obratio brojnim medijskim ekipama.

Marko Gobeljić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

S obzirom na to da su Marko i Katarina sportsko-estradni par, ne čudi to što su se na proslavi pojavile brojni pevači, uglavnom zvezde Granda, ali i Gobeljićevi saigrači iz kluba FK Crvena zvezda.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Na proslavu rođenja male Katje među prvima je došla Andreana Čekić, koja je Katarinina najbolja prijateljica i kuma, ali i Aleksandra Mladenović, Mia Borisavljević s mužem Bojanom, Vanja Mijatović, Dragi Domić i mnogi drugi.

Vanja Mijatović i Aleksandra Mladenović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kada su u pitanju Gobeljićevi saigrači, veselje su uveličali Milan Borjan sa suprugom Snežanom, Nenad Krstičić i Jelena Krstičić, Tea Katai i Aleksandar Katai i mnogi drugi.

Snežana i Milan Borjan Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, Katarina Grujić se porodila 15. decembra i na svet donela ćerku Katju. Katarina i Marko venčali su se u avgustu ove godine na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, a proslava je bila intimna uz bliske članove porodice i prijatelje.

Tea Katai i Aleksandar Katai Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Bonus video

Svi se pitaju otkud Aleksandra Mladenović u filmu o Kosovskom boju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.