Tanja Banjanin
Tanja Banjanin Foto:E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Tanja Banjanin i dalje se bavi muzikom i ima nastupe u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji, na javne događaje gotovo uopšte ne dolazi, ali se nedavno pojavila na Javnom servisu, te se ponovo pokrenula priča o njenom burnom ljubavnom životu, usponima i padovima.

Tanja je svojevremeno prošla kroz veoma teške trenutke u privatnom životu. Iza nje su dva braka koja su se naslavno završila, a prvi suprug ju je ostavio dok je bila trudna, jer se zaljubio u drugu ženu, o čemu je pevačica i javno govorila.

PROČITAJTE JOŠ

„Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize“, ispričala je ona nekoliko puta u domaćim medijima.

Ni sa drugim brakom nije imala više sreće.

„Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Milica Pavlović: Ne čekam prsten, nisam udavača

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.