Ilma Karahmet Foto:Privatna arhiva

Predah od mnogobrojnih poslovnih obaveza koje je imala u 2023. godini, Ilma Karahmet napravila je u društvu svojih prijatelja u Dubaiju.

Ilma je otputovala u društvu dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Dejana Malića s kojim je objavila i najviše fotografija, uz koje je u opisu istakla: „Prijatelji zauvek“. Mlada pevačica zablistala je u novogodišnjoj noći koju su njeni prijatelji i ona dočekali u jednom luksuznom hotelu.

PROČITAJTE JOŠ

Dosta pažnje privukla je i njena fotografija sa plaže, gde su mnogi koji je prate na društvenoj mreži Instagram komentarisali njenu savršenu figuru. A osim lepog početka 2024. godine, Ilma ima i sjajne planove za predstojeći period koje je sada i otkrila:

Ilma Karahmet Foto:Privatna arhiva

„Odlučila sam malo da odmorim i odem u toplije krajeve zajedno sa svojim prijateljima. Imam mnogo planova za ovu godinu i uveliko radim na tome zajedno sa svojim timom. Nove pesme i koncerti biće uskoro za moju dragu publiku. Takođe, poželela bih svima još jednom sve najbolje u ovoj godini i zahvalila bih se onima koji su bili i ostali uz mene“, kazala je Ilma.

Pevačica je u proteklom periodu imala dosta uspeha, posebno sa novom pesmom „Oči kesten boje“, a u javnosti je dosta pažnje privlačilo i njeno druženje sa popularnim dvojcem brenda „DSquared2“ s kojima gaji veliko prijateljstvo te im je više puta pevala na privatnim zabavama.

Ilma Karahmet Foto:Privatna arhiva

Proteklih dana u medijima su se pojavile i spekulacije o Ilminom razvodu od supruga Sedina Lakače, ali pevačica nije želela da komentariše privatnost:

Ilma Karahmet Foto:Privatna arhiva

„Nemam komentar, svoj privatni život bih ostavila da i dalje bude privatni“, kratko je izjavila Karahmetova.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koje obožavamo već decenijama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar