Ilma Karahmet: Marija Šerifović mi je velika podrška, a lično se ne poznajemo

Showbiz 20. nov. 202115:12
Podeli:
Ilma Karahmet
Ilma Karahmet Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačica Ilma Karahmet za Nova.rs otkriva da ju je starija koleginica podržavala tokom njenog takmičenja u hrvatskom šou programu "RTS Zvijezde", pa joj je redovno pisala putem Instagrama i objavljivala snimak kada je pevala njenu pesmu "Molitva".

PROČITAJTE JOŠ

Iako se njih dve lično ne poznaju, Ilma kaže da joj je Marija mnogo pomogla jer joj bila vetar u leđa.

„Volela bih sa Marijom da sarađujem. Ona me je podržavala tokom takmičenja. Pisala mi je putem Instagrama, čak je i objavila moj snimak. Mariju zaista volim i poštujem, a na sve to sarađujemo sa istim ljudima. Imamo dosta toga zajedničkog. Još uvek je nisam upoznala, ali biće prilike“, rekla je Ilma.

Pevačica kaže da ne bi učestvovala u muzičkim takmičenjima jer se njene pesme uveliko pevaju pa ne bi bilo fer prema ostalim kandidatima.

Skupstina grada najava doceka Nove godine
Marija Šerifović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

„Nemam plan, ali mogu reći da sam završila sa svim takmičenjima na našem području. Mislim da je smešno da se prijavim sada za neko takmičenje jer ljudi već dugo pevaju moje pesme. Ali otkriću vam da bih volela da učestvujem na Evroviziji i to mi je baš velika želja. Bilo bi mi zadovoljstvo i znam da bih dala svoj maksimum, kao što to inače radim u životu. Ja sam u „RTL Zvijezdama“ pobedila, ali nije sve samo u pobedi. To je samo neka nagrada i kruna za ono što smo radili. Sasvim je druga priča ono što nas čega posle toga. Za dobru muziku i dalje ima nade, a to nam fali“, kaže pevačica i dodaje koji savet će uvek pamtiti.

„Najlepši savet je da ostanem svoja i da se trudim i borim pošteno, da budem ono što jesam. Poenta je da treba verovati u sebe, 20 posto talenta i truda i onda se može nešto postići“, završava ona.

BONUS VIDEO: Ilma i Mirza: Bili smo srećni i pre popularnosti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar