Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pop zvezda Lejdi Gaga proslavila je svoj 38. rođendan 28. marta ove godine, a objavila je emotivnu poruku na Instagramu u kojoj je najavila "velike stvari" koje sprema za 2024. godinu.

„Danas je bio tako poseban – ne mogu da se setim kada sam bila tako srećna na svoj rođendan“, počela je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

„Zaljubljen sam u svog najboljeg prijatelja, moja porodica i prijatelji su puni ljubavi, ljubazni i zdravi. Osećam da mi srce pršti od zahvalnosti za sopstveno zdravlje i muziku.”

Čini se da je sve dobro u njenom privatnom životu, a to važi i za njen profesionalni život. U stvari, Gaga je nastavila niz nedavnih nagoveštaja da je nova muzika na putu.

„Pišem neke od svojih najboljih pesama otkad znam za sebe“, rekla je.

Povrh toga, napomenula je da uskoro stiže njen film „Joker 2: Folix a Deux“, u kojem tumači glavnu ulogu – Harli Kvin.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Gaga je u nastavku istakla koliko ceni ljubav koju dobija od fanova.

„Vidim poruke iz celog sveta od mojih fanova — umetnika — publikacija koje vole moj rad, to mi mnogo znači“, dodala je Gaga.

„Hvala, hvala, hvala vam što me volite na način na koji volite i što imate tako pravu ljubav prema mojim pesmama – pišem pop pesme od malena, ne mogu da verujem da još uvek mogu da radim ono što volim.“

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

I ispostavilo se da Gaga ima nešto – ili možda stvari – za svoje fanove.

„Znam da će ova godina biti važna i značajna godina za nas“, napisala je ona.

„Muzika menja živote ljudi, tako da sam počastvovan da budem deo toga u ovom životu“, dodala je ona.

Prošlo je skoro četiri godine otkako je Lejdi Gaga objavila svoj šesti studijski album, „Chromatica“, u maju 2020. Nakon toga, odvojila je neko vreme koje je bilo „izuzetno lekovito i punilo [njeno] srce, um, telo i kreativnost“, kako je napisala na Instagramu u objavi iz juna 2023.

PROČITAJTE JOŠ

Obožavaoci su ponovo počeli da spekulišu o njenom sledećem albumu, a njene fotografije iz studija su pojačale pomamu poslednjih meseci. Do sada je dala nekoliko detalja o tome na čemu radi, ali njen natpis na objavi od 14. februara je glasio: „Ne, ne pravim rok album“, a drugi je pokazao da „piše tekstove u krevetu“.

U najmanju ruku, fanovi mogu biti mirni znajući da Džoker 2 stiže u bioskope 4. oktobra, a očekuje se da će Gagina muzika biti predstavljena i na filmu. Ali s obzirom na ono što je napisala u svojoj rođendanskoj poruci, ova godina bi mogla da donese još više onoga što publika od nje želi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar