Moma Jakovljević i Neda Ukraden
Moma Jakovljević i Neda Ukraden Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Filip Krainčanić/Nova.rs

Poznata pevačica je nedavno objavila svoju autobiografiju "Zora je svanula" i time podigla prašinu u estradnim krugovima.

Neda Ukraden je u svojoj knjizi iznela mnoge nepoznate detalje iz svog života, a nisu izostale ni ispovesti o ljubavima koja su joj obeležile život.

PROČITAJTE JOŠ:

Poznato je da je u ozbiljnoj vezi bila i sa lekarom Momom Jakovljevićem, te se u autobiografiji osvrnula i na ovu vezu.

„Mog zgodnog, šarmatnog Beograđanina upoznala sam na muzičko-modnoj fešti u Makedoniji, gde smo oboje nastupili, on kao maneken, ja kao pevačica. Bili smo skoro istih godina, s propalim brakovima iza sebe. Osim što je bio uspešan maneken, završio je medicinu i radio kao lekar. Stanovao je s roditeljima i mlađim bratom u jednoj lepoj staroj zgradi u poznatoj dorćolskoj ulici“, piše pevačica.

Moma Jakovljević
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Prema njenim rečima, bili su par kojima su drugi mogli samo da se dive.

„Veza nam je ušla u ozbiljnu fazu 1987. godine, kada sam se prijavila kod njega, na njegovu kućnu adresu, i postala Beograđanka. Kao par smo svima zapali za oko, pa smo slušali razne priče. Mnogi su radili na tome da nas rastave“, piše Neda.

Obe familije su se odlično uklopile, ali je Neda u tom periodu bila vezana za Sarajevo.

Neda Ukraden Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Bili smo zreli, slobodni i zaljubljeni. Obožavala sam da budem ne samo pevačica nego i njegova ‘obična’ devojka, da s njegovom mamom idem na pijacu, da spremam ručak, neke moje specijalitete, što je nju posebno oduševljavalo. Jedino zbog čega sam tugovala je to što moja ćerka nije bila sa mnom u Beogradu“, dodala je pevačica, a njena razdvojenost od ćerke bio je i razlog zbog kog je odlučila da stavi tačku na ovu romansu.

Iako je rado podelila detalje njihove veze, Moma ipak ne želi ovo da komentariše.

„Ne zanima me ta priča i ne bih dalje da komentarišem“, kratko je rekao Jakovljević za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Neda Ukraden o Konstrakti i Lukasu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare