Nataša Bekvalac Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica iskreno o problemima sa kojima se suočava.

Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“, gde je, između ostalog, govorila o svom odnosu sa ćerkama Hanom i Katjom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mnogo se bavim decom, ali jedan je ugao gledanja deteta, a drugi roditelja. Mi nekada ne shvatamo koliko povređujemo decu. Imala sam jedan period, koji je trajao par meseci, vezan za stariju ćerku Hanu, koji je za mene, kao za roditelja, teško pao. Nisam mogla da shvatim u čemu je problem i nisam razumela njen bol i vapaj. Ja je zapravo nisam čula i nisam mislila da bilo šta nije u redu. To me je otreznilo u jednom momentu i vratilo u realnost“, rekla je Nataša.

.

„Ona je meni rekla da nije srećna, da se oseća usamljeno i tužno, ali ja to uopšte nisam gledala na taj način. Shvatila sam da se nisam na pravi način bavila detetom jer sam pobrkala prioritete. Puno toga nebitnog me je zaslepelo, pa se nisam fokusirala na ono najvažnije. Ne tražim opravdanje za sebe, ali ja sam samohrana majka i jedini roditelj. Jako zahtevna uloga je i samo uloga majke, a kamoli kada si jedini roditelj“, nastavila je pevačica.

„Sa Hanom sam promenila odnos i sada mnogo više razgovaramo. Na drugačiji način joj pristupam. Ne mogu da kažem da sam je bila zapostavila, ali ako vam dete kaže da je tužno, pa, šta sam drugo uradila nego je zapostavila?! Sva moja pažnja je u tom periodu bila usmerena na mlađu ćerku Katju zbog drugog problema koji je trajao godinu dana“, otkrila je Bekvalčeva.

Natasa Bekvalac
Nataša Bekvalac Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Starija ćerka Hana je uvek bila dobra i nezahtevna, ali i najboljem detetu na svetu je potrebno vreme sa mamom, a ja sam nekako podrazumevala da je njoj sve dobro i potaman. Ona nikada nije zahtevala pažnju kao neka druga deca. Rođena je kao starmala i mudrica. Ona nikada naglas nije izgovorila: “Mama, smeta mi što samo gledaš Katju. Mama, smeta mi što njoj namestiš glasić, a meni kažeš: ‘Daj, Hana, ne maltretiraj me!’. Ona je mene uvek previše štitila. Održala mi je ovim životnu lekciju o roditeljstvu, jednu od najbolnijih u životu“, ispričala je, između ostalog, Nataša.

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac – američka turneja

Komentari

Svi komentari (0)