Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica je iskreno govorila o svom detinjstvu.

U razgovoru sa psihijatrom Slavicom Đukić Dejanović Nataša se osvrnula na svoje detinjstvo i na to kako je na nju uticalo saznanje da je njen otac priželjkivao sina.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da sam kasnije u životu postala željeno dete, ali u trenutku kada je moj tata saznao da je dobio još jednu devojčicu, nije bio presrećan. Kasnije sam saznala za tu porodičnu priču i to mi je, kao ženskom detetu, stvorilo probleme“, rekla je Bekvalčeva i nastavila:

„Ne mogu da se požalim da me roditelji nisu voleli, i sada sam voljena, imamo duboke, predivne odnose, ali ponekad su taj poriv i želja mog oca da dobije sina, a ima tri ćerke, preovladavale, te smo se sve tri u nekom životnom periodu osećale manje vredno.“

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nataša upravo u tome vidi mogući problem svojih neuspeha u ljubavi.

„Možda baš zato toliko glasno paradiram za jednakost i ljubav. Možda odatle i potiču problemi sa kojima sam se susretala u ljubavi. Moje sestre bi vam rekle da sam ja bila omiljeno dete naših roditelja, ali iz moje perspektive to nije izgledalo tako. Meni je samo bilo poklonjeno najviše pažnje jer sam bila najvrcavije i ‘najproblematičnije‘ dete, pa me je samim tim bilo najteže vaspitati“, rekla je ona u u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”, pa dodala:

„Bila sam najmanje poslušna. Jako rano u životu sam osetila problem autoritativnog tate koji je taj svoj autoritet sprovodio na način koji bi se nazvao strogošću. Meni je taj način bio grub i možda sam zato tako nežan roditelj svojim ćerkama.“

BONUS VIDEO: Nataša Bekvalac: Zašto sam rešila da otkrijem svoje tajne 

Komentari

Svi komentari (0)