Jovana Đorđević, Jovana Djordjević
Jovana Đorđević Foto: Instagram/callmelolita

Grudi u prvom planu.

Manekenka Jovana Đorđević učestvovala je u italijanskom „Survivoru“, a mnogi je smatraju najzgodnijom učesnicom ovog šou-programa ikad.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona provokativne fotografije postavlja i na Instagramu, a najčešće u prvi plan izbijaju njene bujne grudi.

Tako je nedavno pozirala u crnom brusthalteru, a komentari ispod ove fotografije samo su se nizali.

Za njen život vezivale su se razne šokantne priče, te se dugo pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu. Ona je, međutim, demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto.

„Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio. U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine“, rekla je svojevremeno.

Međutim dve godine kasnije, Jovani Đorđević, tada Jovani Švonji, dogodio se još jedan peh, koji je bio zaista jeziv.

Manekenka je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala je bez kose.

„Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje“, ispričala je jednom prilikom učesnica italijanskog Survivora.