Majka Kukucova Foto: AB1 / SOLARPIX / Profimedia

Sestra britanskog milionera kojeg je ubila njegova bivša devojka, manekenka, kaže da je "u šoka" nakon što je videla da ubica njenog brata objavljuje fotografije sa španske plaže nakon što je prevremeno puštena iz zatvora.

Majka Kukucova izazvala je bes objavljivanjem selfija na Instagramu na kojima je u oskudnim bikinijima nakon što je odslužila nešto više od polovine kazne za ubistvo, prenosi Dejli mejl.

Bivša manekenka upucala je svog bivšeg dečka u njegovoj luksuznoj kući na jugu Španije. Majka Kukucova je imala dvadeset šest godina kada je  iz ljubomore ubila bogatog zlatara Endija Buša (48).

U aprilu 2014. Buš je došao u vilu sa svojom novom devojkom kada ga je Kukucova upucala tri puta. Ispalila mu je dva metka u glavu i jedan u rame, a zatim pobegla svojoj porodici u Slovačku.

Foto: Facebook / SWNS / Profimedia

Ubrzo je izručena Španiji, gde je zbog ubistva osuđena na 15 i po godina zatvora.

Ubijeni Buš ju je unajmio u jednoj od svojih radnji u Bristolu, te je Kukucova počela da izlazi sa milionerom. Uživali su u luksuznom životu na relaciji Vels – Estepona, ali je ubrzo Kukucova počela  dobija napade besa i ljubomore. Konstantno je pratila Bušov kompjuter i mobilni telefon.

Posle dve i po godine veze, Buš ju je napustio i započeo vezu sa ruskom studentkinjom Marijom Korotaevom. Ubrzo ju je zaprosio, a samo nekoliko sati kasnije zatekli su njegovu bivšu devojku u krevetu u vili. Kukucova je iskoristila njihovo romantično putovanje da se ušunja u vilu u kojoj se skrivala dva dana.

Foto: Instagram / / SWNS / Profimedia

Odbila je da napusti vilu, zbog čega je Buš poslao svoju verenicu do automobila dok ne reše problem. Kukucova je u njega ispalila tri metka i stavila revolver u Bušovu ruku kako bi izgledalo kao da je sebi oduzeo život. Izbacila je Korotaevu iz njegovog hamera i rekla joj da je dobila dozvolu da ga odveze do aerodroma.

Ostavila je automobil u blizini i pozvala bivšeg dečka iz Slovačke da joj pomogne. Prvim avionom je odleteo u Madrid, a u Slovačku su se zajedno vratili automobilom. U Novoj Bošaci, svom rodnom gradu, predala se policiji.

Kukucova je na suđenju u Malagi tvrdila da nije planirala Bušovo ubistvo već da je delovala u samoodbrani. Tvrdila je da ju je Buš napao i pretio joj pištoljem, a da ga je ona zbog velikog straha upucala. Porota je odbacila njenu priču i osudila je za ubistvo.

Foto: AB1 / SOLARPIX / Profimedia

Kazna joj je kasnije smanjena na 13 godina i 9 meseci, ali je prevremeno puštena jer je ubeđivala španske vlasti da nije opasna ni po nju ni po okolinu. Kukucova je izlazak iz zatvora proslavila odlaskom na plažu, gde je pozirala u zlatnom i crnom bikiniju,. Objavljivala je i fotografije sa ručka sa prijateljima. Nakon toga se pridružila roditeljima, Danki i Lubomiru, na Majorci.

Kukucova, koja sada ima trideset i dve godine, odbila je da komentariše celu situaciju kada ju je kontaktirao slovački magazin Plus Seven DNI. Ni njen otac nije imao komentar jer im je, kako kaže, već svega dosta.

Bušova bivša supruga, sa kojom ima dvadesetsedmogodišnju ćerku Eli, posle presude je bila izuzetno rastrojena i tražila je da Majka bude zatvorena na dvadeset godina.

Foto: Mirrorpix / Splash / Profimedia

Sudija Ernesto Karlos Manzano mogao je da osudi Kukucovu na dvadeset dve godine, ali je presudio da je to zločin iz strasti. Dobila je petnaest godina zatvora za ubistvo i dodatnih šest meseci za provalu jer nije bila osuđivana i, kako je naveo, iskreno se izvinila.

***

BONUS VIDEO: Hapšenje ubice sa Floride

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar