Pevačica Aleksandra Dabić za emisiju "Ispovest" otkriva da je rano detinjstvo provela na Kosovu, a onda se zbog oca koji je radio za Državnu bezbednost preselila u Leskovac, kao i cela njihova porodica.

Atraktivna pevačica je u emisiji ispričala da je jako rano ostala bez oca, tačnije kada je imala 21 godinu, te je tada bila na studijama u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je istakla da je njena majka od njen i njene dve sestre tražila da budu najbolje u školi,  a onda i na fakultetu, te da je ceo svoj život posvetila samo njihovom odgajanju i vaspitanju.

Foto: Printscreen Nova.rs/Video

„U životu me je najviše terao inat, nikako nisam smela da budem siromašna, kao dete mi niko nije rekao da vredim, to je mnogo uticalo na mene i ja sam zbog toga krenula na psihoterapiju. Moja mama je bila neostvarena žena kada je reč o karijeri, posvetila se potpuno našem odgajanju, po svaku cenu smo morale da budemo najbolje, sestre su mi imale sve desetke.“

Foto: Printscreen Nova.rs/Video

„U momentima kada sam želela da se povučem, jer je ovo skup sport, uvek je postojao neki Božiji znak da se ja održim, da li je to poziv na festival, da li su to ljudi… Tokom korone sam bila u ‘Zvezdama Granda’, to takmičenje mi je mnogo pomoglo jer sam se ja osula od nerada. Tada sam krenula na nutricionistički režim jer imam insulinsku rezinstenciju, hašimoto, toliko neprijatelja gađa, kao neki rat i eto – to traje već 15 godina“, kazala je pevačica.

Celu ispovest Aleksandre Dabić pogledajte klikom OVDE.

Emisiju „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, pratite svake nedelje na našem sajtu i Jutjub kanalu Nova.rs.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Nisam smela da budem siromašna, kao detetu mi niko nije rekao da vredim, zbog toga sam krenula na psihoterapiju“: Naša pevačica o teškom odrastanju i borbi za vrh koji nikako da osvoji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare