Milica Dabović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Košarkašica Milica Dabović često nailazi na osude javnosti zbog provokativnih fotografija koje redovno objavljuje na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, ona je objavila sliku na kojoj sa sinom pozira na ležaljci, i to u tangama.

Nakon toga, usledile su kritike i uvrede njenih pratilaca.

„Ok, zgodna si, uspešna, imaš divnog sina…. ali ovo mi je malo degutantno. Generalno ne znam zbog čega devojke i žene imaju potrebu da izbacuju slike na kojima se sve vidi u prvom planu,na izvol’te, pogotovo to kvari utisak kada je na slici malo dete. Meni ovo nije lepo, možda nekome jeste ali meni nije. Lepo bi bilo videti te u zagrljaju sina ali ovako ne. I tvoj sin će jednog dana da odraste i da pogleda ove slike….i videće šta? Mamino du*e u prvom planu. Ljudi jednostavno gube pojam o tome šta je primerno a šta ne. Ja se pred svojim detetom ne bih ovako slikala, možda grešim, možda to tako treba, ne znam“, glasio je jedna od negativnih komentara, pa se nastavilo:

Foto: Printscreen Instagram Stefanovamama

„Sad ga je stvarno preterala! U tangama pored deteta, baš lep primer daješ“, „Na svakoj slici zadnjica u prvom planu, i onda ide priča kako je inteligentna i kako je dobra majka, ma fenomenalno, odličan primer mladim devojčicama, veoma moralno“, neki su od komentara.

Doduše, bilo je i nekoliko pozitivnih: „Milica je prvenstveno vruhunski sportista i dobar čovek i još Majka… Žena za primer“, „Deca će se ugledati na Milicu jer je osvojila evropsko zlato i olimpijsku bronzu a ta deca će imati i privatan život kao i što Milica ima“…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari

Svi komentari (4)