Maja Marijana, pevačica, emisija Zvezde Granda
Maja Marijana Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica se prisetila neprijatnih situacija sa nastupa, ali i detalj o braći Saši i Dejanu Matiću.

Maja Marijana je ispričala da nikada neće zaboraviti svadbu na kojoj je pevalo nekoliko poznatih pevača, a niko nije bio plaćen.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nikada neću zaboraviti jednu svadbu, pevalo je više poznatih pevača tri dana bez prestanka i na kraju nas niko nije platio. Morali smo da pevamo non-stop, samo kao malo nešto spavanja, pet, šest, možda sedam sati… Bakšiš?! Kakav bakšiš?! To je bilo baš davno, pre 30 godina, gomila ružnih stvari se tu izdešavala, honorar nismo ni dobili, tri dana smo pevali za džabe. Mlada i mladoženja su pobegli iz sela, preko neke njive valjda. Svi smo ostali bez honorara, muzičari i pevači, desetoro ili dvanaestoro, pobegli su ljudi“, ispričala je pevačica, pa dodala:

“ A najgore, naopak neki narod u tom selu, u Srbiji je, ali neću da kažem koje je. Mene je i konobar pod tom šatrom polio vrelom kafom, odjednom, imala sam utisak kao da je namerno izvrnuo tacnu s kafom sve po meni, ono me peče, ja kažem: ‘Šta radiš to?’ i neki matori deda isto tu pod šatrom gde god ja sednem, on stane i gurne me. Moje kolege će se same prepoznati kad pročitaju, ne bih u njihovo ime da govorim. Baš su poznati muzičari bili tu i mi se dogovorimo da završimo tu svadbu da krenemo napokon kad smo shvatili da smo izrađeni, seljaci se skupe tu s motkama i kao – ko je nama dozvolio da se pakujemo. Ja sam bila s tatom jer sam još išla u srednju školu, pa me otac vozio na nastupe, izbušili su nam gume i mom tati isto, nikad to neću zaboraviti.“

Pevačica je 2021. godine iznela da nikada nije imala nepristojnu ponudu, te da su se muškarci plašili da joj priđu.

„Nepristojne ponude nisam imala nikad, ja zauzmem stav i gard, a nisam nikada ni išla nigde sama. Imala sam zaštitu. Sa mužem ili svojim bendom. Nemaju ni hrabrosti, namrštim se i ćao. Dešavalo se i kasnije, kad sam postala poznata pevačica, da gazda pobegne, ne plati. To mi se desilo u Rijeci. Jednostavno, neće da plati. Ne samo meni, to se mnogima dešavalo“, rekla je Maja Marijana, prenosi „Telegraf“.

Mnogi ne znaju da je Maja Marijana, na neki način, otkrila braću Sašu i Dejana Matića, a prvi put su se u emisji pojavili upravo sa njom.

Foto: Nemanja Jovanović, Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ne želim da sebi pripisujem nikakve zasluge, da nisam ja, neko drugi bi se našao umesto mene jer su njih dvojica zaista giga mega i samo njihov kvalitet je presudan za njihov uspeh. Krstili su moju mlađu ćerku, znaju oni koliko ja njih volim i njihovi roditelji su divni ljudi. Saša je pevao u jednom klubu i već je kao anoniman imao svoju publiku i ekipu. Nisam ni znala da ima brata. Nisam ja otkrila Sašu, on se probio sam svojim trudom i kvalitetom“, rekla je pevačica, pa dodala:

„Braća Matić su se prvi put pojavila sa mnom, da. Moj drugi muž, otac moje ćerke, družio se s njima i tako je to ispalo, kad se s nekim družiš, viđaš, posećuješ.“

BONUS VIDEO: Maja Marijana: Ne razmišljam o muškarcima, oni su manipulatori

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.