Lidija Vukićević ljubi dve decenije mlađeg Italijana i pokreće novi posao

Showbiz 13. jul 202217:31 > 20:27
Podeli:
Lidija Vukićević Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Glumica je za ovo leto sebi postavila visoke ciljeve.

Lidija Vukićević ne otkriva identitet svog partnera, ali je poznato da je u pitanju italijanski slikar koji je čak dve decenije mlađi od glumice.

PROČITAJTE VIŠE:

„Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene“, govorila je za „Story“ glumica koja uskro puni 60 godina.

Kako je ranije kazala odgovara joj ljubav na daljinu, pogotovo jer Srbiju ne bi mogla da zameni.

"Viđamo se povremeno. Volim ljubavi na daljinu, nikad ne mogu da dosade, uvek vam je lepo, uželite se jedno drugog. I svaki put kad se vidimo kao da je prvi. Kad ste neprestano zajedno, mnoge stvari se ogole, na površinu izađe i nešto što možda ne biste želeli. Navika ubija ljubav. Kad mi partner postane kao brat, vreme je za odlazak. Pošto smo oboje umetnici, odlično se razumemo. O selidbi u Italiju ne razmišljam, tipična sam žena za ovo podneblje. Godinama sam živela u Holandiji i Turskoj, i shvatila da najviše volim Srbiju, da mi je ovde najlepše. Mogu da otputujem, ali se vraćam jer se ovde najbolje osećam", rekla je ranije za "Gloriju".

Boravak u Italiji predstavlja i poslovnu prekretnicu u njenom životu, te je Lidija odlučila da se posveti brendiranju jednog proizvoda.

"Ovo leto mi je jedno od najlepših jer trenutno radim veoma veliki, ozbiljan posao. Ne radi se o glumi već je vezan za lepotu. Jedna firma u Italiji i ja napravili smo proizvod koji će da bude plasiran na našem i tržištu širom bivše Jugoslavije. Reklamiraću ga, a u pitanju je proizvod koji sam stvorila sa timom vrhunskih italijanskih stručnjaka iz Venecije. U pitanju je visok kvalitet, ne bih sebi dozvolila da se posle skoro 40 godina rada obrukam. Stojim stoprocentno iza nečega što ženama može da pomogne u oblasti nege i lepote", ispričala je glumica za pink.rs i dodala da bi proizvod trebao da se pojavi do kraja jula na tržištu.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih mladih srpskih glumica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar