Podeli
Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto:Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

MTV je juče nastavio sa objavljivanjem velikih imena zvezda koje će 30. avgusta nastupati na VMA dodeli nagrada, među kojima je i pop diva Lejdi Gaga.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo će biti prvi put posle sedam godina da se Gaga pojavljuje na čuvenoj sceni VMA dodele nagrada, gde je, prema mišljenu kritičara, i zvanično započela svoju kontroverznu karijeru – nastupajući 2009. godine sa pesmom “Paparazzi”, kada je performans završila umazana veštačkom krvlju. Ona se nakon toga još nekoliko puta pojavila na pomenutoj sceni, poslednji put 2013. godine kada je nastupala sa pesmom “Applause”.

MTV je zvanično potvrdio da će se ovogodišnja ceremonija dodele MTV VMA nagrada održati online, a da će pojedinačni nastupi zvezda biti održani na otvorenom širom Njujorka, sa minimalnom, ili nikakvom publikom.

Korejska grupa BTS, Dodža Ket i Džej Baldvin su prvi izvođači koji su potvrdili svoje nastupe na ovogodišnjem takmičenju. Njima su se sada pridružili i muzičar The Weeknd, ali i pop zvezda Lejdi Gaga.

Pop zvezde Lejdi Gaga i Arijana Grande dominiraju ovogodišnjom dodelom, te su osvojile ukupno devet nominacija za pesmu “Rain on me”, uključujući i onu za video godine.

Odmah u stopu ih prate i tinejdž zvezda Bili Ajliš, ali i muzičar The Weekend. Ovogodišnja dodela nagrada ima i dve nove kategorije – nagrada za najbolji video od kuće i nagrada za najbolji karantinski nastup.

Ovogodišnja dodela će biti održana 30. avgusta, a kako je MTV ranije naveo, održaće se online.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar