Aleksandar Sreckovic Kubura
Aleksandar Srećković Kubura Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Aleksandar Srećković Kubura ostvario je uspešnu glumačku karijeru, a kao stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu, aktivan je i na daskama koje život znače.

Iako godinama živi u prestonici, Kubura je posle razvoda od Marije Savić Srećković odlučio da sve više slobodnog vremena provodi u selu Ratina u blizini Kraljeva.

PROČITAJTE JOŠ:

„Iako sam rođen u Beogradu, u Kraljevo sam se odselio još kao beba jer mi je otac bio odatle. Tamo sam završio osnovnu, srednju i muzičku školu, a u Beograd sam se vratio 1991. na studije. Imao sam 18 godina“, rekao je Kubura ranije.

On je sada na Instagramu objavio i fotografiju iz vinograda.

„Staro odlazi – novo dolazi. Za dušebrižnike, ovo nije rezidba. Skidamo tj. vadimo stari vinograd, pa sledeće godine sadimo novi. Biće vina, biće vina“, napisao je on uz snimak.

Na svom Instagram profilu redovno pokazuje kako uživa u seoskim poslovima, poput pečenja rakije i pravljenja zimnice i ostalih domaćih proizvoda.

„Volim tradiciju, zemlju, otvoren prostor, dobro i pre svega kvalitetno piće. Uživam u tome da radim i da u ruci držim proizvod koji sam od početka napravio. Živim u Srbiji, stoga su rakija i vino bili jedini logičan izbor“, rekao je glumac za Kurir.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare