Aleksandar Srećković Kubura Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Preljuba popularnog glumca svojevremeno je iznenadila domaću javnost.

Glumac Aleksandar Srećković Kubura bio je u braku više od dve decenije sa fitnes instruktorkom Marijom Savić Srečković, sa kojom je dobio dva sina.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, glumac je prevario svoju surpugu sa 18 godina mlađom koleginicom.

Javnos je iznenadila vest 2015. godine da je popularni glumac koji je dugo u skladnom braku prevario svoju suprugu sa producentkinjom Petrom Radivojević.

„Na fakultetu smo snimali studentski film i Petra je, kao organizator projekta, pozvala Kuburu da nam bude gost. Simpatije među njima odmah su se rodile, a ubrzo su otpočeli romansu. Njihova ljubav je isuviše očigledna, to smo svi primetili jer su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Stalno izlaze zajedno, drže se za ruke, ljube“, ispričala je tada za medije Petrina drugarica, a ubrzo nakon afere se oglasila i sama producentkinja:

„Ne bih ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem aktuelnu situaciju. Šta će on da uradi nakon svega, na njemu je. Dete sam razvedenih roditelja, tako da mi je poznata ta situacija. Nije mu lako, ali to mora sam da reši“, rekla je tada Petra, prenosi „Blic„.

Nakon ovog skandala zbog preljube, Petra je priču sa glumcem ostavila iza sebe, pa se udalala se za Uroša Petronijevića sa kojim je dobila dvoje dece i trenutno je posvećena porodici.

Na mrežama je veoma aktivna, pa tako često objavljuje privatne fotografije, fotografije svoje dece, ali i one sa mužem.

BONUS VIDEO: Da sam ja neko: Glumac Boda Ninković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare