Koncert Riblje čorbe u Mišinu čast: Ćerka održala emotivni govor FOTO

Showbiz 16. avg. 202121:39 > 17. avg. 2021 00:42
Podeli:
Koncert grupe Riblja corba u cast Mise Aleksica
Koncert grupe Riblja čorba u čast Miše Aleksića Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Na dan kada bi basista "Riblje čorbe", Miša Aleksić, proslavio svoj rođendan, popularni rok sastav u njegovu čast priređuje koncert na Tašmajdanu, koji je emotivnim govorom otvorila Mina, ćerka pokojnog basiste.

Pročitajte još:

Koncert je počeo u 21 čas, a među prvima su stigle Mina, ćerka pokojnog Miše i Jasnima njegova supruga koje su i učestvovale u organizaciji koncerta.

Momčilo Bajagić, ali i braća Žika i Dragi Jelić iz „JU grupe“ pristigli su na Tašmajdan pola sata pred početak koncerta, a osim što će večeras u istom uživati, članovima „Riblje čorbe“ će se i pridružiti na sceni.

Večerašnjem koncertu prisustvuju i Damir Handanović direktor „CEBEFA“, ministar finansija Siniša Mali, Filip Živojinović i košarkaš Miljan Keselj sa ženom.

Koncert je otvorila upravo Mišina naslednica koja se zahvalila publici i prisutnim Mišinim kolegama i prijateljima.

„U životu moga oca bilo je lepih trenutaka, ali i ružnih i onih teških. Bilo je dosta toga. Uostalom, rokenrol kao stil i način života ne bi bio tako divan da ne sadrži ono što danas nazivamo ludilo. Kad kažem muzika – mislim na rokenrol, a taj rokenrol je moj život. Hvala vam što ste došli večeras da pre svega proslavimo Mišin rođendan i to u njegovom duhu, kako je najviše voleo – u stihu rokenrola. Uz njegov bend „Riblju čorbu“, kumove, kolege i uz vas njegove najvoljenije fanove. Hoću da večeras budete dovoljno glasni, da pevamo i skačemo da nas Miša čuje. Srećan rođendan tata. Volimo te, ovo je za tebe“, reči su kojima je Mina počela koncert uz naravno ovacije mnogobrojne publike i ljubitelje pravog roka.

Pročitajte još:

Nakon Mininog emotivnog govora, publici se obratio i Bora:

„Dobrodošli na ovaj koncert posvećen Miši Aleksiću. Na celom koncertu ćemo uglavnom večeras slušati baš njegove pesme“, rekao je Bora, nakon čega su se začuli taktovi prve pesme, i koncert je zvanično počeo.

Vođa grupe Bora Đorđević najavio je da će na koncertu za njegovog najboljeg prijatelja i brata Mišu, svirati kompozicije za koje je Aleksić komponovao muziku, poput hita „Amsterdam“ ili „Priča o Žiki Živcu“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar