Foto:Tanjug/Vladimir Šporčić; EPA-EFE/NINA PROMMER; Tanjug/Sava Radovanović

Nova osvetnička pesma Majli Sajrus pronašla je put do srpskog državnog vrha.

Tekst pesme „Flowers“, koji govori o tome da Majli Sajrus, autorka ove numere, sebe „može da voli bolje nego njen bivši partner“ Lijam Hemsvort, postao je načina na koji domaća javnost na Tviteru zbija šale na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

PROČITAJTE JOŠ

Majli je pesmu objavila 13. januara ove godine, na rođendan njenog bivšeg supruga, a u pesmi govori o tome kako je prežalila njihov raskid i kako sve može da uradi sama.

„Mogu da kupim sebi cveće“, „Mogu sebe da držim za ruku“, „Mogu da pričam sama sa sobom satima o stvarima koje ti ne razumeš“, „Mogu da plešem sama“, „Mogu sama da pišem svoje ime na pesku“ – ovaj tekst mnogo bolje zvuči na engleskom jeziku.

Domaća javnost, oduševljena ovim novim hitom pop zvezde, krenula je da zbija šale na račun predsednika Srbije.

Tako su redom krenuli da u lančanom nizu dele njegove fotografije uz tekst pesmu.

„Mogu sam sebi da kupim cveće“.

„Mogu da ispišem svoje ime na pesku.“

„Mogu da pričam sam sa sobom satima.“

„Mogu sam sebe da držim za ruku.“

Nakon lančanih tvitova o Vučiću koji su postali viralni i krenuli da se dele svim društvenim mrežama, na red je došao i Ivica Dačić, sa kojim se tviter sprdao na isti način.

„Mogu sam sebi da kupim cveće.“

„Da ispišem svoje ime na pesku.“

„Mogu da pričam o stvarima koje ne razumeš“.

„Mogu da plešem sam sa sobom.“

„Mogu da volim sebe bolje nego što si me ti voleo“.

Da postoji šablon političara sa kojima se javnost na ovaj način šali, dokazuje i treći niz u kojem je glavna zvezda Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske.

„Mogu sam sebe da držim za ruku.“

Razumete poentu?

Pesma Majli Sajrus pod nazivom „Flowers“ je udarnički singl sa njenog predstojećeg albuma „Endless Summer Vacation“ koji će biti objavljen 10. marta ove godine. Pesma je postala pravi hit, ne samo u Srbiji, već i u Americi i celom svetu, te se trenutno takmiči da postane pesma broj jedan na ovonedeljnoj listi Bilboarda – najuticajnijoj muzičkoj lestvici u Americi.

BONUS VIDEO: Stejt department reagovao na Vučićevu izjavu o bivšem diplomati Edvardu Džozefu

 

 

 

Komentari

Svi komentari (6)