Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj Foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Novi detalji.

Nemanja Gudelj je uvek isticao koliko je vezan za porodicu. Majka Olivera, otac Nebojša, sestra Vanja, brat Dragiša – to su najvažnije osobe u njegovom životu. Ili su bar bile dok se nije pojavila Anastasija Ražnatović, kojom se nedavno oženio u tajnosti, prenosi Hello.

PROČITAJTE JOŠ

Dobro se sećamo koliku su prašinu podigle fotografije na kojima se sa sestrom ljubi u usta. Da li je to ipak previše, zapitali su se mnogi. Pričalo se da Olivera nije u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović, iako u početku nije delovalo tako.

Sumnju je sada produbila i činjenica da Nemanjine sestre i majke više nema na slikama koje fudbaler Sevilje deli na Instagramu. Da li je odlučio da se distancira od onih sa kojima je celog života imao posebnu vezu?

S druge strane, nedavno je ocu javno čestitao rođendan, objavivši nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su se čestitkama pridružili Dragi i Anastasija.

Nebojša Gudelj još je u Španiji, jer u tamošnjim klubovima igraju njegovi sinovi, dok su se majka i sestra vratile u Holandiju, gde su ranije svi živeli. Odnosi sa ženskim delom porodice su, reklo bi se, nikad zategnutiji.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar