Foto:Instagram/janavip2011/Antonio Ahel/ATAImages

Oni su dokaz da iver ne pada daleko od klade.

Jedna od onih koja može da se pohvali da je decu izvela na pravi put svakako jeste holivudska diva Meril Strip.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, glumica je u braku sa Donom Gramerom dobila tri ćerke, Luizu, Grejs i Mejmi. Mlađe ćerke su odlučile da krenu maminim stopama, te je Grejs pozorišna glumica, a Mejmi televizijska.

Foto: Peter West / Acepixs / Profimedia

Osim istog zanimanja, evidentno je da neverovatno liče na svoju majku, pogotovo Grejs. Meril se može pohvaliti dobrim odnosnom sa svojim ćerkama, koje nisu rasle pred svetlima reflektora, te su danas posebno interesantne medijima.

Jedan od najpopularnijih glumačkih parova devedesetih godina bili su Demi Mur i Brus Vilis. Njih dvoje imaju tri ćerke, Rumer, Skaut i Talulu. Nakon razvoda od Brusa, devojčice su ostale da žive sa mamom, ali im očinske figure svakako nije manjkalo jer su Demi i Brus ostali u odličnim odnosima.

Sve tri ćerke sa svojim dugim crnim kosama i neobičnim crtama lica, neverovatno podsećaju na Demi. U svojoj autobiografiji glumica je objasnila kako joj je uloga majke u životu bila najbitnija, prvenstveno zbog lošeg odnosa koji je imala sa svojim roditeljima. Ovo je uticalo i njenu odluku da poput mnogih razvedenih žena, ćerke ne liši očinske figure, te zajedno sa Brusom Vilisom i njegovom suprugom provode praznike.

Dejvid i Viktorija Bekam, zajedno su duže od 23 godine. Iako je njihov brak doživeo mnoge turbulencije uspeli su da sačuvaju svoju porodicu, koju osim njih dvoje čine i sinovi Bruklin, Romeo i Kruz, kao i najmlađa Harper. Najstariji sin se ove godine oženio sa bogatom naslednicom Nikolom Pelc, a spekuliše se da je ona jedna od razloga za njegov loš odnos sa roditeljima.

Iako je bračni par Bekam veoma imućan, njihovo bogatstvo se ne može meriti sa onim koje poseduje Bruklinova supruga. Jasno je da Bruklin nije zadivo suprugu novcem, te je moguće da je njegov izgled imao uticaja, s obzirom na to da liči na svog oca, kome je ženski pol godinama nakolonjen. Njihovo venčanje privuklo je veliku pažnju javnosti, a još od ranije se priča da Nikola i Viktorija nisu u dobrim odnosima, te Viktorija nije dizajnirala snajki venčanicu uz objašnjenje da njen studio nije mogao da napravio ono što je Nikola zamislila.

Takođe, ćerka Riz Viterspun neodoljivo podseća na majku u periodu kada je glumila čuvenu „Pravnu plavušu“. U braku sa Rajanom Filipom, glumica je dobila naslednicu Avu Elizabet, za koju mnogi na prvi pogled pomisle da je u pitanju njena majka.

Glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit u braku su dobili troje dece, a još troje usvojili. Lepotu glumice je očigledno nasledila 15-godišnja Šajlo, prva biološka ćerka poznatog para. Ona se sa majkom često pojavljuje na crvenom tepihu, a mnogi komentarišu da je preslikana Anđelina.

Foto: SOPA Images / ddp USA / Profimedia

Tokom detinjstva često je nosila mušku garderobu i patike, te su se mnogi pitali da li će ostati devojčica. Ipak, ona se nedavno pojavila na „diorovoj“ reviji i to u haljini koju je pre mnogo godina nosila njena mama.

Ni na domoćoj sceni nije retkost da deca izgledom liče na svoje roditelje, pa onda mnoge vraćaju u doba kada su im očevi i majke bili mladi. Tako Marko i Nikola Rokvić osim glasom, i stasom liče na pokojnog Marinka Rokvića.

Nikola, Marinko i Marko Rokvić Foto: M.M./Milan Maricic/ATAImages/E-Stock/Danijel Milutinović

Poznato je da osim njih dovjice, Marinko ima i vanbračnog sina Darija koji je u odličnim odnosima sa polubraćom. Porodica Rokvić i nakon smrti pevača koristi svaku priliku da podseti na lik i delo Marinka.

Ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića, Kalina Kovačević krenula je stopama svojih roditelja. Njihova jedinica prve uloge je imala u serijama svog oca, a nakon što je dokazala da je itekako talentovana usledili su brojni angažmani.

Ljiljana uspeva da odoleva godinama, a njenu prirodnu lepotu nasledila je Kalina. Ipak, ona nije imala uspeha u braku poput roditelja, te iza sebe ima dva razvoda, a iz oba braka ima po ćerku.

Nije retkost da ćerke liče na svoje očeve. Jedna od njih je Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića. Nju godinama nismo videli, a kada se pojavila na jednom događaju u pratnji svojih roditelja, svi su komentarisali da neverovatno liči na Sašu.

Saša Popović i ćerka Aleksandra Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Aleksandra se odlučila za život van kamera, te se bavi manikirom, a Saša i Suzana ne kriju koliko su ponosni na svoju naslednicu.

Ništa manje ne liče ni Jana Todorović i njena ćerka Kristina Džulijet. Naime, pevačica je svoju jedinicu rodila u Los Anđelesu, a od nedavno često i deli zajedničke slike. Iako je Jana radila manje intervencije na svom licu, nije poromenila „lični opis“, te je evidentno koliko Kristina liči na nju.

„Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu“, ispričala je jednom prilikom Jana.

Mladu glumicu Minu Sovtić često mešaju sa njenom majkom Anicom Dobrom. Naime, njena ćerka neodovljivo podseća na glumicu iz mlađih dana.

Mina Sovtić, Anica Dobra Foto: Instagram/knife_afterdark, E-Stock/Danijel Milutinovic

Plava kosa i oči koji su zaštitni znak Anice Dobre, nasledila je i Mina koja se odlučila da poput majke gradi glumačku karijeru.

Poznati fudbalski stručnjak Dragoljub Bekvalac je godina u skladom braku sa suprugom Mirom. Njih dvoje imaju tri ćerke Natašu, Draganu i Kristinu. Novosadska barbika je specifične crte lica nasledila od oca, a i sama je više puta istakla da je „isti tata Bekvalac“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Ivica Veselinov

Dragoljubu se nije ostvarila želja da dobije sina, ali sa svojim naslednicama ima blizak odnos.

Pevačica Jasna Milenković Jami ima ćerku jedinicu Leu.

Lea u poslednje vreme privlači sve više pažnje javnosti i sa majkom se pojavljuje na svim događajima i u emisijama. Njih dve izgledaju gotovo identično, a često se i obuku slično.

Gorki list, žurka, proslava, poznati
Lea Ranković i Jasna Milenković Jami Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Jami je Leu dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, a svaka nova fotografija svedoči činjenici da ona neverovatno liči na majku.

BONUS VIDEO: Zanimljivosti o poznatima

Komentari

Svi komentari (0)