Sinan Sakić, Rašid Sakić, Goca Božinovska, Mirko Šijan, Moka Slavnić, Zvezdan Slavnić
Foto: Goran Srdanov/Nemanja Jovanović/Nova.rs/Antonio Ahel/Milan Maricic/ATAImages/Facebook

Kažu da iver ne pada daleko od klade. U većini slučajeva ova izreka se pokazala tačnom, ali kod pojedinih poznatih ličnosti iver je i te kako pao daleko od klade.

Njihova deca zadala su im muke, neki su se opametili pa su problematičnom životu rekli zbogom, dok ima onih koji se i danas ne smiruju. Neki odu u kriminal, a neki se odaju porocima.

PROČITAJTE JOŠ:

U zatvoru je sin pokojnog Sinana Sakića Rašid. On je višestruki povratnik. Odležao je kaznu zatvora od 12 godina zbog ubistva, osuđen je za pljačku krojačke radnje u Loznici, u njegovom dosijeu su ubeležena krivična dela posedovanje i prodaja droge, razbojništvo i nasilno ponašanje.

Rašid Sakić i Sinan Sakić
Rašid Sakić i Sinan Sakić Foto: Facebook/Rasid Sakic/E-Stock/Konstantin Bačetić

Problem sa zakonom imao je i Mirko Šijan, sin Goce Božinovske i Zorana Šijana. Bio je akter incidenata zbog čega je reagovala policija, ali, kako je upoznao suprugu Bojanu, promenio je život iz korena. Privođen je više puta, a 2013. protiv njega je podneta krivična prijava zbog ubadanja nožem na Kopaoniku.

Foto:printscreen/Instagram/

Sin Hanke Paldum, Mirzad, kako su objavili bosanski mediji u septembru 2021, uhapšen je u Neumu zbog prisiljavanja jedne devojke na seks. Pre toga odležao je dve godine zatvora jer je kolima udario tri pešaka. Tada je ustanovljeno da je upravljao vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Njegova majka je tada izjavila da je dobio toliku kaznu samo zato što je njen sin.

Hanka Paldum i Mirzad Brkić Foto: N1, Facebook

Naslednik Suzane Perović i Vlade Perovića Nikola bio je saslušavan zbog nasilničkog ponašanja, a robijao je zbog pljačke pumpe. Pre dve godine pucano je na njega dok je šetao psa.

Sin Olivera Mandića Darijan bio je u pritvoru 30 dana pre dve godine jer je demolirao automobil bivše supruge, a iste godine je hapšen jer je navodno pretukao svoju majku.

Sin pokojnog glumca Danila Lazovića Miloš poznat je policiji zbog razbojništva i krađa, a bio je ranjen 2015.

Zvezdan Slavnić, sin Zorana Moke Slavnića, bio je u zatvoru zbog ubistva, trgovine narkoticima, a hapšen je i zbog pljačke. Sada tvrdi da se promenio i da želi da živi normalan život, a prvi stepenik je učešće u „Zadruzi“.

Zvezdan Slavnić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milić Vukašinović javno je pričao da njegova ćerka Maja ima problem s drogom. Ona je izvršila samoubistvo 2018.

Ivana Kovač, ćerka Miše Kovača, takođe je bila konzument narkotika, ali se uspešno izlečila i pošla očevim muzičkim putem.

Miki Dudić, sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, imao je problem s kockom. On je, prema priznanju njegove majke, prokockao sve pare. Uspeo je da se reši poroka i sada je muzičar koji kao klavijaturista sarađuje sa brojnim pevačima.

Hasan Dudić, Zlata Petrović
Foto: E-Stock/Dušan Milenković/Časlav Vukojičić

BONUS VIDEO: TOP 5 HOT izdanja Milene Popović

Komentari

Svi komentari (1)