Ćerka Demi Mur šokirala fotografijom na kojoj pozira gola

Showbiz 26. mar. 202118:21
Podeli:
Foto: Instagram/buuski

Ćerka bivših supružnika Demi Mur i Brusa Vilisa, Talula Bel Vilis, objavila je neobičnu fotografiju uz koju je napisala čudan tekst na svom Instagram profilu.

Pročitajte još:

Devojka je pozirala potpuno gola u fetusnom položaju, sklupčana na travi, a fotka je drugi deo trodelne objave u kojoj je Talula objavila nekoliko fotografija iz svoje porodične kuće.

„Opraštam se od ovih zidova unutar kojih je ljubav cvetala, prijatelji su postali porodica, životinje su odlazile i dolazile, prazan prostor i plašljivo koprcanje rodili su nepoznat užitak dizajna interijera – započela je Taula, koja se, kao i njene dve starije sestre, borila s ovisnostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah (@buuski)


„Dotakla sam dno među ovim zidovima, postavljala bezglasna pitanja od kojih me danas prolazi jeza. Krivila sam kuću i htela sam da pobegnem. Ali usred svih njenih transformacija i mojih promena frizure, osećam se potpuno. Kao zaljubljena žena koja se bori za sreću u svakom danu i govori glasnije no što je ikad mislila da će moći. Zato ću uzeti šta mi treba, ostatak ostaviti tebi, slatki dome, jer postoji još puno toga što moram da proživim“, napisala je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar