Foto: E-Stock/ Ivan Dobricic

Bliska je prijateljica sa Brankovom filmskom partnerkom.

Glumac Branko Janković publiku je osvojio ulogom u seriji „Vojna akademija“, a nastavio je da niže uspešne uloge poput onih u serijama „Sinđelići“, „Švindleri“, „Jutro će promeniti sve“, „Tate“…

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, malo je poznato da je u skladnom braku sa koleginicom Natašom Janković, a koja se proslavila u serijama „Urgentni centar“, „Preživeti Beograd“ i „Jutro će promeniti sve“.

Osim toga, ona je bliska prijateljica i sa Tamarom Dragičević, koja je Branku igrala partnerku u seriji „Vojna akademija“.

„S dve žene“, napisala je Tamara ispod njihove zajedničke slike.

Podsetimo, pre nekoliko godina Branko se odselio u mesto pored Osečine i pored glume, posvećen je i svom gazdinstvu gde u slobodno vreme pravi sir. Dodatni posao mu omogućuje da može birati uloge koje želi.

„Moja firma već sad ima 35 zaposlenih ljudi. Ja koristim dosta iskustva iz pozorišta u ovom poslu, jer pozorište je najkompleksnija institucija na svetu, s obzirom na to da u jednoj kući imate sve, od stolara i bravara do apstraktnog i umetničkog dela, takvim iskustvom sam napravio jedan zdrav tim ljudi, koji vole da rade, ali i rade sa elanom, jer to nije neka klasična tvrda firma sa strogom politikom, već često imamo i goste, moje kolege glumce, i vidi se da ljudi uživaju. Imam puno poverenje u sve te ljude“, kazao je glumac za „Blic“.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar