Ivan Marinković Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

On je poslednjih godina poznat kao jedan od najskandaloznijih učesnika rijalitija.

Ivan Marinković javnosti je postao poznat kao muž pevačice Goce Tržan sa kojom je dobio i ćerku Lenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su, nakon razvoda, u javnost iznosili sav „prljav veš“, a i danas se sude zbog toga što, prema pisanjima medija, Marinković pevačici duguje 500.000 dinara alimentacije za ćerku.

Ivan je u međuvremenu postao rijaliti zvezda i godinama je živi u „Parovima“, gde je važio za jednog od najskandaloznijih učesnika.

Ivan Marinković i Goca Tržan Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić/Goran Srdanov/Nova.rs

Pre nekoliko godina nastao je neviđeni skandal kada je Marinković napravio dete Miljani Kulić, tadašnjoj učesnici „Parova“ koja je kasnije prešla u „Zadrugu“, gde je bila tokom čitave trudnoće, ali i kasnije. Ona malog Željka odgaja sama, a čak je i boravio s njom u „Zadruzi“, u „specijalnim“ uslovima.

Ivan ne viđa ni ćerku, ni sina, a nedavno je izjavio da su mu deca „sekundarni problem“.

„Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome“, izjavio je on jednom prilikom za „Kurir“.

Printscreen

Osim ovoga, on je 2016. godine bio uhapšen zbog krađe u jednom marketu. Naime, tada su on i njegov prijatelj uhvaćeni sa robom u vrednosti od 12.000 dinara, a prema sopstvenom priznanju, u to vreme je imao problema sa alkoholom.

Jedan od svakako najvećih skandala koji se vezuju za njegovo ime jeste onaj kada je policija morala da interveniše zbog njegove svađe sa devojkom Jelenom Ilić.

Marinković je tada i na društvenim mrežama objavio fotografije na kojima se videlo da mu je povređena leva ruka, a kako je objasnio, povrede mu je nanela upravo devojka s kojom živi, i to makazama.

Foto: Instagram/ivanmarinkovic79

Njih dvoje upoznali su se u rijalitiju „Parovi“, a kako su mediji pisali, te večeri su se žestoko posvađali da bi on Jeleni najpre zadao nekoliko udaraca otvorenom šakom i šamarao je, a ona je njega ubola makazama.

Epilog ovog skandala bilo je to da su oboje dobili zabranu prilaska jedno drugom, ali to nisu ispoštovali. Naime, nakon svega su se pomirili i nastavili zajednički život kao da se ništa nije dogodilo.

BONUS VIDEO: Goca Tržan na koncertu BočelijaGoca Tržan na koncertu Bočelija

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter