Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica progovorila o svojim počecima.

Goca Tržan je pre više od dvadeset godina započela solo karijeru, a poznato je da je prethodno pevala u grupi „Tap 011“.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je grupa stekla veliku popularnost kod publike, na početku nije bilo tako lako. Naime, njima je tada u pomoć pritekla poznata pevačica koja je tada već bila zvezda.

„Ono što ljudi ne znaju je da je naša prva turneja, još pre izdavanja albuma, bila sa Sneki 1994. godine. Ona je imala tada srpsku turneju i prošli smo sa njom svaku halicu u Srbiji i još tada nas je najavljivala kao budući najbolji bend. Nikada neću to zaboraviti, po onim hladnim salama smo išli. Bilo smo klinci, oko 19, 20 godina smo imali. Dobijali smo čak i neke dnevnice, bili smo oduševljeni. To nam je bila prva turneja i tu smo se kalili“, objasnila je Goca u emisiji „Iz profila“, pa nastavila o tome kako se sve gotovo preko noći promenilo.

Snežana Babić Sneki Foto:E-Stock/Časlav Vukojčić

Ubrzo su se male dnevnice pretvorile u ozbiljne sume novca.

„Onda smo počeli da idemo na televizije i posle nekoliko meseci sam zaradila toliko novca da sam mogla da se vozim taksijem, polažem vozački ispit i kupim sebi auto“, ispričala je.

Kada je, međutim, došlo vreme da se rastaju bilo je svakako potrebno dosta hrabrosti i uprkos svemu što se među njima dešavalo.

Poznato je da je grupu prva napustila upravo Goca, koja je prvi solo album izdala 1999. godine po nazivom „U niskom letu“.

„Nisam želela da se rastanemo, naravno. Nekako je sve krenulo da ide traljavo, imali smo međusobno čudnu energiju. Ja sa Perom nisam pričala već godnu dana, neke dečije buladaštine. Shvatila sam da idem kod zubara i da imam 50 maraka u džepu i da ne znam da li ću imati novca i samo mi je kliknulo. Rekla sam im: ‘Ljudi, nemojte da se ljutite, ja odlazim'“, zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)