Foto: HBO

Druga sezona popularne i bizarne serije "The White Lotus" premijerno je dostupna na HBO Max striming platformi. Nove epizode donose nova iznenađenja, ali i scene u kojima pojedine glumce možemo videti potpuno gole.

Prva sezona serije oduševila je kritiku i gledaoce. Šest epizoda, koliko ih je ukupno bilo, strimovane su u jednom dahu.

PROČITAJTE JOŠ

Nova sezona serije donosi takođe šest epizode, gotovo potpuno različite glumce, ali i drugu destinaciju odmarališta – cela serija sklopljena je kroz priču potpunih stranaca koji se nalaze u istom turističkom rezortu. Ovoga puta su na siciliji.

U prvoj epizodi nove sezone možemo videti potpuno golog glumca Stiva Zahna, a u finalu serije nas ponovo očekuju scene sa muškom golotinjom. HBO nastavlja svoju, sada već ustaljenu praksu, prikazivanja muške golotinje zbog „balansa“ polova, kada je reč o seksualizaciji određenih likova.

„Bilo mi je potpuno prirodno i normalno da se skinem, nemam problem sa tim. A i ovo je serija u kojoj smo svi na odmoru, nema ničeg čudnog ili preteranog u ovome“, rekao je glumac za „Entertainment Tonight“.

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović Nečistu krv može da vidi ceo svet na Netfliks

Komentari

Svi komentari (0)