Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Nova, sedma epizoda hit serije "Kuća zmaja" izazvala je frustracije fanova. Baš kao i kod "Igre prestola", gledaoci se žale da ne mogu da vide što se dešava.

Gledaoci su masovno počeli da se žale na Tviteru da su pojedine scene iz nove epizode bukvalno negledljive. Razlog je crnilo na ekranu, odnosno, nedovoljno osvetljenja, zbog čega se likovi i kadrovi jedva vide.

PROČITAJTE JOŠ

Bukvalno jedva vide.

„Ova nova epizoda izgleda dobro, voleo bih da su potrošili nešto od tog zmajevog novca na rasvetu kako bih mogao i da vidim nešto“, glasi jedan šaljivi komentar na Tviteru.

„Svake nedelje se nadam da će ‘Kuća zmaja’ biti dobro osvetljena i da ću zapravo moći da raspoznam akciju u celoj epizodi“, napisao je drugi korisnik Tvitera.

HBO Max, striming platforma na kojoj se serija emituje, kaže da je crnilo tu sa namerom.

„Cenimo što ste nam se javili u vezi s noćnom scenom u ‘Kući zmaja’: Epizoda 7 koja se pojavljuje tamno na vašem ekranu. Prigušeno osvetljenje ove scene bila je namerna kreativna odluka. Hvala“, glasi njihov komentar.

„Kuća zmaja“ temelji se na predlošku „Fire and Blood“ autora Džordža R.R. Martina, čija je radnja smeštena 200 godina pre događaja iz „Igre prestola“.

Dramska serija s Metom Smitom, Emom Darsi i Pedijem Konsidajnom u glavnim ulogama prikazuje početak kraja kuće Targaryen i događaje koji su doveli do građanskog rata Targaryena, poznatog kao Ples zmajeva.

Nakon uspešnog lansiranja prikvela u avgustu, potvrđena je druga sezona serije.

BONUS VIDEO: Kvapil i Milovanović: Da li će „Kuća zmaja“ ispuniti očekivanja fanova?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar