Foto: HBO / Planet / Profimedia

Odmor od kojeg može da se umre - rečenica je koja opisuje trenutno najpopularniju HBO seriju "The White Lotus" o kojoj pričaju bukvalno svi.

„Beli lotos“ prati razne goste hotela tokom nedelju dana – ali sa svakim danom se otkriva mračnija strana ovih naizgled savršenih putnika, hotelskih radnika i meštana. I dok je prva sezona pobrala sve simpatije kritike i publike, druga sezona nas je tek ostavila bez daha i mnogi komentarišu da su producenti i scenaristi nadmašili sami sebe.

PROČITAJTE JOŠ

Nekoliko gostiju hotela „Beli Lotus“ ovoga puta nalazi se na Siciliji, gde uživaju u naizgled savršenom letovanju. Međutim, baš kao i u prvoj sezoni, stvari kreću da se komplikuju.

Slede spojleri. 

Tako dvojica drugova iz detinjstva koji su se sada obogatili i na luksuzni odmor došli sa svojim ženama uspevaju da se upletu u seksualni odnos sa dvema prostitutkama iz hotela. Jedan od njih postaje paranoičan i misli da mu prijatelj flertuje i „otima“ ženu, dok jedna od prostitutki završi i u emocionalno – seksualnom odnosu sa drugim gostima hotela, prvo ocem, a onda i sinom.

Foto: HBO / Planet / Profimedia

Jedna od najbizarnijih scena je možda ona u kojoj Tanja, koju tumači Dženifer Kulidž otkriva da njen gej prijatelj i njegov nećak možda ipak nisu samo stric i nećak – već da redovno upražnjavaju seks među sobom, što dodatno remeti vezu koju nećak – Džek, ima sa njenom asistentkinjom.

Sve u svemu, pakleni odmor na Siciliji završava se ubistvom.

Serija se emituje jednom nedeljno na striming servisu HBO MAX, a ostala je još jedna epizoda do kraja sezone.

BONUS VIDEO: Anđela Jovanović Nečistu krv može da vidi ceo svet na Netfliksu

Komentari

Svi komentari (3)