Foto: Liam McBurney / PA Images / Profimedia

Uvek graciozna i staložena britanska princeza Kejt Midlton, koja nosi titulu omiljene članice kraljevske porodice našla se u krajnje neugodnoj situaciji tokom posete Severnoj Irskoj. Naime, njoj je jedna žena direktno u oči "sasula" da nije poželjna u ovom regionu.

Neprijatna situacija se dogodila tokom šetnje Belfastom, u kom se okupilo na desetine građana kako bi pozdravili Kejt Midlton i njenog supruga Vilijam, piše Dejli Mejl.

I dok su ih svi pozdravljali sa oduševljenjem, jednoj od prisutnih nije bilo drago što ih vidi, i nije se libila da to i kaže.

Dama u zelenom kaputu je prvobitno pružila ruku Midlton, a onda joj uputila ne tako prijatne reči.

„Drago mi je što sam te upoznala, ali bilo bi bolje da si u svojoj zemlji. Irska pripada Ircima“ , rekla joj je nepoznata žena.

Omiljena princeza je pokušala da ostane pribrana i da zadrži osmeh na licu. Nastavila je mehanički da pozdravlja okupljene.

Pročitajte još:

Damu u zelenom kaputu su iskritovali zbog njenog „drskog ponašanja“, a Midlton je dobila pohvala da nije dopustila da je ovakav komentar omete i odreagovala dostojno.

Takođe, Midlton je takođe dobila niz pohvala na račun garderobe koju je nosila toga dana.

Inače, istraživanja koja su nedavno sprovedena u britanskoj javnosti pokazali su da je Midlton bez premca omiljeni član kraljevske porodice. Britanski mediji je vide kao uzornog člana monarhije i u potpunoj je suprotnosti sa Megan Markl, suprugom Harija, mladjeg brata Vilijama.

Foto: B4859 / Avalon / Avalon / Profimedia

Kejt uživa popularnost kod 68 odsto Britanaca i popularnija je od supruga Vilijama kojeg podržava 66 odsto stanovništva. Njih dvoje imaju troje dece, Džordža od devet godina, Šarlot koja ima sedam godina i Luisa od četiri godine.

Princeza, koja se udala za Vilijama 2011. godine, tokom godina se nametnula kao stub monarhije u cilju da povrati dobru sliku kraljevske porodice, posle serije skandala medju kojima je razvod Čarlsa i princeze Dajane.

BONUS VIDEO Ispraćaj kraljice Elizabete iz prvog reda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar